Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Synerella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Synerella

Démon

Female ♌ Posts : 5
♌ Join date : 2015. Sep. 05.
♌ Humor : Dark

TémanyitásTárgy: Synerella   Synerella EmptySzomb. Szept. 05, 2015 3:34 pm

Synerella


Nem tartom számon
Róma
Démon
probléma
Biszex
Démon
családi állapot
Eva Green
kinézet
Nézz rám és mondd el mit látsz. Ó, igen tudom először meg se tudsz szólalni. Semmi baj, édesem. Mindenkivel előfordul, ha most lát először. Ha az arcomra pillantasz nem egy kedve arckifejezést fogsz látni, főleg, ha angyal vagy, esetleg ember, aki váltig állítja, hogy csupa jóság van a világon. De térjünk rá,hogyan is nézek ki. Magas, kecses alkatom miatt olyan vagyok, mint egy szelídítetlen párduc, ehhez hozzá jönnek a szemeim, s a fekete hajam, ami egészen hosszú, a bőröm porcelán fehér, amire büszke is vagyok. Szeretem a sötét ruhákat, világosat nem is hordok, bár a vörös nálam már annak számít, azt meg héba-hóba hordok is.
jellem
Miért kéne elárulnom milyen vagyok? Mi abban az érdekes? Édesem, nem akarsz megismerni, tényleg nem. Először is mert nem hagyom, hogy közel kerüljenek hozzám, másodszor pedig amint megérzem, hogy elakarsz árulni kiszedem a gerinced a helyéről. Sajnálom, de üldözésmániás vagyok egy csöppet, még a csúf emberi koromból ragadt rám ez a betegség, te is így éreznéd, ha megöltek volna. Viszont el kell azt is mondanom, hogy akik hűségesek hozzám azokat nagyon megbecsülöm. Legyen nő, férfi édes mindegy, egy a fontos a lojalitása felém irányuljon. Tegye meg amire megkérem, s bármit megkaphat amit csak kíván. De mondd csak nekem adod a lelked, hogy a világ urává tegyelek?
Egy biztos ne akarj az ellenségem lenni, mert levadászlak, könyörtelenül, és én leszek az utolsó akinek az arcát látni fogod.

szerepjátékos példa
Róma; Krisztus születése előtt.
Csak egy átlagos nap volt, mint a többi, egy rabszolgának mindennap áldás amit túlél. De komolyan, mert lehetséges, hogy az utcára kerülsz, mert a dominának éppen elöntötte a szennyvíz az agyát,vagy annyira egy féltékeny r.banc, ha ránézel a férjére mehetsz szajhának, ami szintén egyenlő a halállal. Nos, ez van mást nem tudok csinálni, csak teszem a dolgomat.
- Mira! Ó, hát itt vagy. – jelenik meg előttem a ház úrnője.
- Naevia úrnő, mit parancsol? – hajtok fejet neki gyorsan, még a végén tiszteletlennek titulál mert nem vagyok elég gyors, amióta teherbe esett a kis kedvenc gladiátorától azóta a maradék esze is elment, de persze váltig állítja, hogy a férjétől van. Nekem ugyan teljesen mindegy.
- Lucretiahoz küldelek, van pár ékszer amit elviszel neki, és ő is küld egy csomagot, siess vele. -
- Rendben van, hamarosan érkezem. – hajtok fejet ismét és elhagyom a házat, s a másik domina házához igyekszem. Csodálatosan szép napunk volt, kellemes lágy szellő simogatta a karomat, a hajam is gyengéden szállingózott, és még azt se tudta megtörni a kedvemet, hogy a helyi ivóból elém esett egy részeg fickó, könnyedén átléptem, s folytattam az utamat. A telekre lépve furcsálltam, hogy nem jön elém senki, de nem gondoltam semmi komolyra, biztos más dolguk van, lassan léptem be az előtérbe, hangokat hallottam így arra mentem, az elküldött ékszereket már letettem az egyik komódra. Amint elértem a fürdőt már tudtam milyen hangokat hallottam.
- Én..csak..Naevia úrnő ékszereit hoztam el. De már megy is, nem láttam semmit. – dadogtam zavartan, miért kell itt lenni az úrnőm férjének? És nekem? Nem akartam szemtanúja lenne egy házasságtörésnek. Szétrebbentek, mintha méh csípte volna meg őket. Az utána való jelenetre nem voltam felkészülve. Caius egyszerűen kisétált a vízből, szó nélkül, pedig már megfordultam, hogy elhagyjam a villát. Amit láttam, a fehér ruhámon terjedni kezdett a vörös folt, az a szemét leszúrt engem, a falhoz hátráltam, s lezuttyantam a földre, a vörös folyadék pedig csak terjedt a ruha anyagán, ennyi végem van, mert rosszkor voltam, jó helyen, Fogjuk rá, hogy jó helyen.
- Meg..foglak..ölni…- leheltem felé egy mosollyal, ajkam sarkán kibuggyant a vér, hallottam a nevetésüket. De tényleg megakartam ölni, bosszút akartam állni rajta, ok nélkül ontotta ki az életem, nem árultam volna el a kis titkát, mert nem, mindenki ezt csinálta az arisztokráciában.
Démon lettem, és nem érdekelt, hogy mennyit kell sínylődnöm míg szabad leszek, de az angyalok közé nem akartam tartozni, nem vihettem volna végbe a bosszúmat. Egyet akartam, hogy a gyilkosomat a saját kezeimmel öljem meg, ne pedig más.
Hideg, kegyetlen mosoly kúszott az arcomra, éjszaka volt,de a volt munkaadóm megint pásztorórát töltött, tökéletesen időzítettem.
- Szép estét– döntöttem oldalra a fejem, halkan felkuncogtam, megint megijedtek, de most láttam a félelmet és a rettegést a szemünkben, s a meglepettséget is.
- Nem kell ilyen nagy szemekkel nézni, megmondtam, hogy megöllek. De,ha már itt van a kedves szeretőd is, akkor őt is. – simítottam végig az arcán a tőrrel, hagytam, hogy vérezzen egy kicsit, lenyaltam a fegyverre került vért, végül a nő felé fordultam, egyik kezemmel megfogtam a nyakát, aztán lassan mártottam a tőrt a szívébe.
- Hm, most te jössz.. Nézzenek oda, nem bírtad magadban tartani, bevizeltél nagyfiú. – kacagtam fel, szórakoztatott a helyzet.
- Ha nem csalod meg a feleséged akkor most nincs ez a kellemetlen helyzet.– búgtam a fülébe, csókot nyomtam a nyakára, jobb kezemet a mellkasára csúsztattam pont ahol a szíve található, gyengédnek nem nevezhető módon tűnt el a kezem átszakítva a tüdejét, majd kihúztam a kezem, és eldobtam a szívét, fogalmam sincs hol placcsant.
Mindennél jobban megérte látni ahogy rettegett tőlem, a félelme egyszerűen csodálatos volt,és a nőét is élveztem. Minden egyes elszenvedett napot megfog érni amit a Pokolban töltök el. De nem aggódom magam miatta, remek szórakozást találtam magamnak, ennél jobbat nem is találhattam volna.
Mira meghalt, Synerella megszületett.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedear cupcake, call me by my name
Leith Collins

Vámpír

Male ♌ Posts : 83
♌ Join date : 2014. Jun. 17.
♌ Age : 75
♌ Tartózkodási hely : の Pince
♌ Foglalkozás : の Nem akarod te azt tudni
♌ Humor : の Valami eszméletlen biztos van

TémanyitásTárgy: Re: Synerella   Synerella EmptySzomb. Szept. 05, 2015 6:04 pm

Accepted!Üdvözöllek az oldalunkon kedves Synerella !*teljesen odavagyok a play bydért! affraid *
Sajnálom ami veled történt, vagy nem is tudom, hogy sajnáljalak a halálod miatt vagy örüljek annak démon vagy. Te úgyis jobban tudod nálam.  Smile Na azt mondjuk nem, hogy mennyire jól kidolgozott és tetszetős előtörténetet alkottál. *-* Egyszerűen imádtam! *mostanában mintha vonzana ha valaki meghal vagy gyilkol, na mindegy* Igazából nem akarlak feltartani, tehát szépen befejezem a rizsát, szerezz magadnak hűséges segítőket, szövetségest és valakit aki majd eladja a lelkét a hatalomért cserébe, ami te adhatsz neki!  szemöldök vonogatós Tehát elfogadva, látom már foglalóztál így nincs más dolgod mint belevetni magad a játékba!
Jó játékot kívánok neked a Staff nevében!   dönts helyesen  
Leith Leith
Leith
Collins
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com
 
Synerella
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Archívum :: Zárt részleg :: Régi előtörténetek-