Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vámpír

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Leith Collins

Vámpír

Male ♌ Posts : 83
♌ Join date : 2014. Jun. 17.
♌ Age : 75
♌ Tartózkodási hely : の Pince
♌ Foglalkozás : の Nem akarod te azt tudni
♌ Humor : の Valami eszméletlen biztos van

TémanyitásTárgy: Vámpír   Vámpír EmptyCsüt. Ápr. 16, 2015 11:13 am

× i want to suck your blood
✔ Általános ismertető a vámpírokról: Bizonyára mindenki találkozott már a vámpírok fogalmával, így nem valószínű, hogy újdonság lesz, ha a szokásos jellemzőket olvashatod majd a továbbiakban. Annyi biztos, hogy a vámpírok gyakorlatilag halhatatlan élőholtak, akik többnyire embervért fogyasztanak annak érdekében erősek, szépek legyenek és életben maradhassanak. Különben az állatok vérét sem vetik meg, de az kevésbé olyan tápláló a számukra. Ha egy másik faj vérét isszák, értem ezalatt a többieket a vérfarkasokon kívül, akkor valamivel, sokkal több energiára tesznek szert, mintha egy sima embert vagy állatot ölnének meg a véréért. A vérfarkasok vére ugyanis legyengíti őket, ahelyett, hogy segítene, rajtuk csak megnehezíti a dolgukat, nehezebben mozognak és a képességeik is használhatatlannak bizonyulnak. Különben nagyon agresszív teremtménnyé válhatnak, ha a fejükbe száll a vér utáni vágyuk, ilyenkor hiába vagy a legjobb barátjuk, az éhségük lesz az, ami irányítja őket és ez fog a fejükben járni, amíg vérhez nem jutnak. A sokat megélt vámpírok azonban képesek türtőztetni magukat és tovább kibírni az éhség utáni vágyukat. De egy idő után nekik is szükségük van vérre, mert akárhogy is nézzük a vér az egyetlen táplálékforrásuk és anélkül egy idő után kiszáradnának. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy meg is halnak, a testük azonban sokkal jobban fog egy múmiáéhoz hasonlítani, amíg valaki vért nem ad nekik. Különben ebben az állapotba senki sem szeretne kerülni közülük, ezért amint megtehetik, rendszeresen táplálkoznak.

✔ Átváltozásuk: Senki sem születik vámpírnak, pontosan azért, mert ez egy olyasfajta adomány mellyel nem mindenki tud helyesen bánni. Senki sem szeretne lebukni az emberek előtt, éppen ezért mindenkit kiválasztanak, és úgy változtatnak át. Harapás útján senkiből sem válik vámpír, minden esetben az átváltoztató és az átváltoztatott vére kell, egymással keveredjen. Ez úgy történik meg, hogy a vámpír kiszívja egy halandó összes vérét, mely keveredik a sajátjával és azt csepegteti vissza a testbe, melyből, ha szerencsés az illető, akkor szintén vámpír lesz. Néhány napig a test még haldokolni fog, kiadja magából azt, amire az illetőnek vámpír léte során nem lesz szüksége. Szó szerint kiöklendezi magából az aznapi ennivalót és ez akár kínzó is lehet az illetőnek, ha ezen egyedül esik át. Az utolsó stádium az, amikor eltelt száz év és a vámpír elveszti tükörképét, pontosan abban az időben, amikor már emberi élete során is meghalt volna.

✔ Képességeik: Minden egyes vámpírnak van egy saját képessége, ami csak rá érvényes és másra nem. Emellett persze, mind nagyon erősek, gyorsak és hamar regenerálódik a szervezetük. Gyengékké akkor válnak, ha nem jut a szervezetükbe elég vér, nem táplálkoznak rendszeresen és vérfarkas vérrel táplálkoznak.

✔ Gyengéik: A napfény az egyetlen, ami bántja a bőrüket, ezért ha megtehetik, akkor inkább a sötét, árnyékos helyeken tartózkodnak. Máskülönben, ha eltávolítják a testüktől a fejüket sosem fognak újra élni, tehát ez végzetes a számukra, csakúgy, mint egy egyszerű embernek. Ilyenkor porrá és hamuvá válnak.Leith
Collins
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com
 
Vámpír
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-