Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Ember

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Leith Collins

Vámpír

Male ♌ Posts : 83
♌ Join date : 2014. Jun. 17.
♌ Age : 75
♌ Tartózkodási hely : の Pince
♌ Foglalkozás : の Nem akarod te azt tudni
♌ Humor : の Valami eszméletlen biztos van

TémanyitásTárgy: Ember   Ember EmptyHétf. Szept. 07, 2015 11:52 pm

× i'm only human
✔ Vadász: A szó is mutatja, hogy egy olyan személyről van szó aki elejti a zsákmányát. Ebben az esetben a vadász olyan halandó embert takar aki üldözi és fő életcéljának érzi kiirtani a természetfelettit. Angyalt és démont lehetetlen véglegesen megölni, legalábbis egy ember számára ezért veszélyben inkább a vérfarkasok, boszorkányok és vámpírok vannak. Dolgozhatnak csapatban, családban vagy akár egyedül is. Az ilyen személyek kitűnő szakértelemmel rendelkeznek ha fegyverekről vagy bármiféle harcművészetről van szó. Az önvédelem elsajátításához az utódoknak nem kell feltétlenül tudniuk arról miért is tanítják őket akár egész kicsi koruk óta. Különben egy gyerek nem mindig megbízható, eljár a szája, mindenki tudja, éppen ezért felnőtt fejjel, amikor a szülők úgy érzik beavatják őt a családi titokba. Vadász famíliák akár évszázadokig visszamenő múlttal is rendelkezhetnek, tehát nem jelenti azt, hogy mindenkiből egy szempillantás alatt lett vadász.

✔ Véralma ("pomme de sang"/"apple of blood"): Gyakran olyan embert - de nem mindig - jelöl aki, hajlandó a vérével itatni azt a vámpírt aki megígérte neki, hogy a véréért cserébe megvédi. Ezeket a személyeket a vámpírok sosem ölik meg, főleg ha az még ki is jelentette, hogy a véralma hozzá tartozik úgyszólván. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy idő után a véralma nem fog meghalni és addig él ameddig csak akar. Nem! Ha ártalmas kezekbe vagyis fogakba kerülnek, aki mit sem törődik az etető állapotával, nem gondoskodik róla könnyen meghalhat. Az ilyen személyek lelke eleve kárhozatra van ítélve, lehetséges, hogy haláluk után akár démonná is változhatnak. De nem minden esetben történik meg ilyesmi. Szóval erre az esély egy a tízhez.

✔ Beavatott: Az illetőnek nem feltétlenül kell véralmának lennie, hogy tudjon a természetfelettiek létezéséről. Elég ha egy családtagja az. Például beavatottnak számít az a mágus gyermek is aki nem örökölte a szüleitől a mágiát, de testvérei igen ezért nehezen titkolózhattak előtte. Vagy akár az illetőt természetfelettiek fogadták örökbe, de nem tudott róla egy darabig míg azok el nem mondták neki a titkukat vagy le nem buktak. Sok lehetőség van, a lényeg azonban az, hogy ezek a személyek megbízhatóak és hűségesek. Nem árulják el a családjukat és sosem válik belőlük vadász.

✔ Összefoglaló: Embernek lenni tehát annyit tesz, mint nem rendelkezni semmiféle szuper erővel, de attól még igenis számítanak. Az ők gondolataik, tetteik azok amik befolyásolják a világ történéseit. Vagy legalábbis egy páran azt hiszik, hogy az ők kezükben van a világ uralma. Holott ez egy nagy humbug! Gyengék, sebezhetőek és életük mulandó. Ugyanakkor - máguson és angyalon kívül - bármi lehet még belőlük. Tehát nem elfelejteni, hogy az emberi lét, átformálható/változtatható valami mássá, erősebbé.Leith
Collins
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com
 
Ember
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-