Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérpatkány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Iason Mayfield

Vérholló

Male ♌ Posts : 27
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : × Amszterdam
♌ Foglalkozás : × kiváló kérdés
♌ Humor : × megkoronázatlan élességű

TémanyitásTárgy: Vérpatkány   Vérpatkány EmptyPént. Aug. 04, 2017 10:37 pm

× i live like a crazy old pack rat
✔️ Általános ismertető a vérpatkányokról: A vérpatkányokat a kezdetek óta nagy ellenszenv övezi, ők ugyanis nem törődve a szabályokkal szándékosan "fertőznek" meg másokat, akárcsak a sima patkányok a pestisjárványokkal és számos betegségekkel ezt is úgy terjesztik. Ebből kifolyólag kolóniákban élnek, mert tudják, hogy csapatban sokkal erősebbek és többre jutnak, mint külön-külön. Ezért is lehet más fajok számára irritáló ha több tucatnyi vérpatkány csak úgy megjelenik a semmiből mindenféle figyelmeztetés nélkül. Jól lehet, hogy nem a legerősebb fajok közé soroljuk őket, ám mindenkinél jobban tudják, hogy a csapatban az erő. Ezért szinte nem is látni magányos vérpatkányokat, mivel eleve társasági lények és vonzódnak a közösségekbe. Általában a kolóniákat egy erősebb személy vezeti, akire a többiek hallgatnak és követik is. Pimasz egy lények, ez bizonyos, ám nem ostobák. Jó rálátással bírnak mindenféle helyzetre, amit nem félnek kijátszani legyen szó bármiről amihez ragaszkodnak. Mint már az kiderült, egy vérpatkány sem magányos, ez azért lehet, mert mindig rátalálnak egymásra, például a fertőzött a fertőzőre vagy fordítva. Ez a keresési szándéktól függ, na meg attól, hogy mennyire van szükségük a biztos talajra a lábuk alatt. Ők azok akik mindig kockáztatnak és nem félnek bemocskolni a kezük. Kevés olyan tényező van, létezik amihez nekik ne lenne kedvük, mert általában szívesen ismerkednek másokkal.

✔️ Átváltozásuk: Vérpatkánnyá két módon változhat valaki, vagy ennek születik vagy megfertőzik karmolás és/vagy harapás útján. A megfertőzés általában akármikor megtörténhet, nem függ össze a teleholddal, ám csak akkor derül ki ha valaki megfertőződött, ha ezeken az éjszakákon átváltozik vérpatkánnyá. Alapjáraton van egy állati formájuk, ami nem nagyobb csak néhány centivel eltérnek az igazi patkányoktól. Ebből kifolyólag képesek akárhol közlekedni és akárhová bejutni, csak kell egy nyitott ablak vagy ajtó, ahol besettenkedve kifürkészhetik az ellenségeik féltve őrzött titkait. Emberi alakjukban ugyanúgy néznek ki mint bármely más ember.

✔️ Képességeik:
A vérpatkányok képesek a telihold nélkül is átváltozni egy kisebb méretű patkánnyá. Így bárhová beférnek, mert amilyen szemtelenek és kíváncsiak, nem lehet megszabadulni tőlük. A szaglásuk kitűnő, ezt követve szúrnak ki egy-egy élelmiszert vagy a saját társaikat. Mondhatnánk azt is, hogy ennek hála így találják meg egymást és vészelik át a teleholdas éjszakákat. Egy átlag emberhez képest gyorsabban gyógyulnak. Emellett vezetőt maguknak csakis született vérpatkányból választanak, mert róla kétségtelenül azt hiszik, hogy erős és legyőzhetetlen. Ám ez nincs így, ezeket csak a saját elvárásaik miatt merik így gondolni.

✔️ Gyengéik: Ám mint minden állatnak így a vérpatkányoknak is megvan a saját gyengéik, például a patkányirtó szer, ami ideig óráig legyengíti őket, de soha nem öli meg. Telihold hatására átváltoznak patkánnyá és a legerősebb se tud ennek nemet vagy megálljt parancsolni. Mindez mindenkivel megtörténik, ők azonban ilyenkor még azt a kevéske erőt is elveszni érzik. Ezért próbálják növelni az erejüket frissen átváltoztatott személyekkel. Különben nem halhatatlanok, míg a világ a világ ők sem élnek. Ám egy picivel hosszabb az életévük ha elhaláloznak valamilyen csoda folytán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vérpatkány
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-