Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérholló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Iason Mayfield

Vérholló

Male ♌ Posts : 27
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : × Amszterdam
♌ Foglalkozás : × kiváló kérdés
♌ Humor : × megkoronázatlan élességű

TémanyitásTárgy: Vérholló   Vérholló EmptyPént. Aug. 04, 2017 10:39 pm

× It can't rain all the time
✔️ Általános ismertető a vérhollókról: A vérhollók évszázadokon át a megfigyelő, a gyűjtögető és az informátor szerepét hordozták magukkal szerte ott ahol éppen eljártak. Tipikusan nyughatatlanok, ha egyedül vannak és nem egy vérholló közösségben élnek. Ilyenkor egész békések, ha a társaik közelében élhetnek. Nem cselekednek sosem meggondolatlanul, ha ott vannak egymásnak és támogatják a másikat. Ám alapjáraton nagyon cserfesek tudnak lenni, képesek egy-egy kitalált történetet az útjára engedni, csak azért, hogy szórakozzanak egy kicsit másokon. Tehát jobb velük is vigyázni, mert látszólag nem erősek, de ha összefognak együtt igazán kegyetlenek tudnak lenni. Nem ők állnak a ranglétra legalján, ezt ők is tudják. Éppen ezért bátran szövetkeznek a velük hasonló erejű lényekkel vagy erősebbekkel, akik védelmet nyújthatnak nekik cserébe azért az információkért, amikről csak egy vérholló tudhat átváltozott alakjában. 

✔️ Átváltozásuk: Nekik nem kell megvárniuk a teleholdat, ha átakarnak változni állati alakjukba, ám teleholdkor a legerősebbek és kevésbé képesek kontrollálni önmagukat. Ezért esik meg, hogy legtöbbször ilyenkor változtatnak át egy sima halandó embert vérhollóvá. Ugyanakkor úgy születhet valaki vérhollónak ha mindkét szülője ezen fajhoz tartozik, különben ha csak az egyik az, akkor az illető sima halandó marad élete végéig. Nincsenek félig vérholló és félig emberi lények. Ugyanis a génjük csak akkor elég erős, ha mindkét szülő ezt a fajt képviseli. Ha átváltoznak akkor egy holló alakját veszik fel, ilyenkor meg se lehet különböztetni őket az eredetitől. Ám saját fajtársaik megérzik ha vérhollóról van szó, nem pedig egy simáról.

✔️ Képességeik: A földön nagyon lassúak, nem is a távfutásról híresek, van, hogy ez legyengíti őket. Ezért szeretnek utazni, autóval, busszal, metróval vagy akár repülővel. A lényeg, hogy ne kelljen órákig sétálniuk mert az kikészíti őket. Nagyon jó a megfigyelő képességük, ezért lehet az, hogy minden egyes részletre pontosan emlékeznek, mert olyasmit is észrevesznek, amit más nem. Vagy nem tudna észrevenni. Ezért gyakran felderítőnek használják őket azok a vérlények akikkel éppen szövetkeztek vagy a családjuk tagjai közül az idősebbek. Nem halhatatlanok, ettől eltekintve azonban lassabban öregednek, mint az egyszerű emberek.

✔️ Gyengéik: Nem szeretik a hosszú távú sétákat, ha nem érezhetik magukat szabadnak mint akárcsak a holló repülés közben, akkor kedvetlenné válnak. Ilyenkor képesek mindenkinek ártani szóval és cselekedettel is. Hiába nyugodtak és valamilyen szinten visszafogottak ha harcról van szó, van ami őket is kikészít. Ha valaki szárnyon lövi őket akkor lassabban regenerálódnak, mert az a gyenge pontjuk. Bár megesik, hogy emberi alakban is szívesen dicsekednek azzal milyen ébenfekete tollazatú szárnyuk van, az az elterelés és a dicsekvés miatt van.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vérholló
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-