Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérróka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Iason Mayfield

Vérholló

Male ♌ Posts : 27
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : × Amszterdam
♌ Foglalkozás : × kiváló kérdés
♌ Humor : × megkoronázatlan élességű

TémanyitásTárgy: Vérróka   Vérróka EmptyPént. Aug. 04, 2017 10:40 pm

× You really have to learn not to trust a Fox
✔️ Általános ismertető a vérrókákról: Nagyon visszahúzódó lények, ezért lehet, hogy ők a leggyávábbnak titulált jószágok a vérállatok közül. Ez azért lehet, mert ritkán találkoznak más vérlényekkel, kitűnő szaglásuknak köszönhetően már azelőtt megváltoztatják az úti céljukat, mielőtt találkozhatnának egy másik fajjal. Esetleg meghúzódnak egy biztonságos helyen, addig amíg elmúlik a veszély. Hogy ez a tulajdonságuk miként ragadt rájuk az évszázadok során máig se tudni. Egyesek a véletlenszerű baleseteket okolják, aminek sok róka lett a célpontja a vörös bundájuk miatt. Ám nem kell lebecsülni őket, hiszen nagyon ravasz és fondorlatos teremtmények. Ők azok akiknek az elméjét is megfertőzi a kór, így megesik, hogy gyakran bűnözők vállnak belőlük, ám még az a szerencse, hogy gyávák, különben még hatalomra törnének ezzel a gondolkodásmóddal. Mindemellett van egy pozitív oldaluk is, amikor képesek segíteni és védeni másokat. Ilyenkor képesek nagyon intelligensek és bölcsek tudnak lenni. Igazából ez a vérróka emberi természetétől függ, hogy mennyire hajlamos a jóra vagy a rosszra. Néha nagyon csábítóak tudnak lenni, így nem véletlen ha véletlenül vagy szándékosan valaki szeretőjévé válnak. Szeretik a káoszt, ha olyan vérrókáról van szó, akinek ez a lételeme.

✔️ Átváltozásuk: Vérrókának akárcsak a többi vérállatnál egyaránt lehet születni és harapás vagy karmolás formájában elkapni ezt a kórt. Tehát mindkét szülőnek vagy legalább az anyának vérrókának kell lennie. A második folyamat az amikor valakit teliholdkor megharap egy vérróka. Ez kellemetlen tud lenni, mert vannak olyanok, akik nem élik túl ezeket a harapásokat, a kivételekből azonban természetesen túlélik, begyógyul a sebük és a következő teliholdkor már ők is róka alakban találják magukat. Ha ez megtörténik akkor akár még emberi alakjukban is megőrzik a kitűnő szaglást, hallást, gyorsaságot és látást. Ennek segítségével szűrik ki a más természetfeletti lényeg jelenlétét vagy akár saját társaikét is. Elmondhatjuk róluk, hogy erősebbek az átlag embernél úgy átváltozott alakban, mint az emberi külsejükben. Alakjukat szinte pillanatok alatt ölthetik fel, fájdalom mentesen. Az átalakulásuk során ugyanis nem kell széttörniük az emberi csontjaiknak és alkalmazkodni az új állati formához. Ez sokban megkönnyebbíti a helyzetüket, mert az erősebb példányok akár a telihold megléte nélkül is képesek felvenni vérróka alakjukat ha szükségét érzik. Itt jó megemlíteni, hogy a vérrókák ereje a farkukban van, aminek a száma az idők során kinő. Minél több ilyen úgynevezett farka van egy rókának annál idősebb és erősebb. Ezt például a japán és kínai mesékből tudhatjuk meg róluk, de ez egyáltalán nem csak egy mítosz.

✔️ Képességeik:  A vámpírokkal ellentétben nekik nincs saját képességük ami csak rájuk vonatkozna. Ezzel ellentétben azonban mind nagyon erősek, gyorsak, kitűnő a szaglásuk, hallásuk és hamar regenerálódik a szervezetük. Gyengékké akkor válnak ha áramütés éri őket, vagy ezüst kerül a szervezetükbe, ezt lehetőleg hamar el kell tüntetni, különben végzetes is lehet a számukra és belehalnak. Illetve ha valaki elpusztítja az összes farkukat, akkor legyengülnek és elveszthetik minden erejüket.

✔️ Gyengéik: A telihold az egyetlen ami hatással lehet rájuk, ilyenkor akaratuk ellenére is vérrókává válnak, legyenek bármilyen erősek. Ha valaki megöli őket, például eltávolítja a testüket a fejüktől értelemszerűen nem fognak újjá éledni, bármilyen jó is legyen a regenerációs képességüket. Tehát ugyanaz ami halálos egy halandó számára és tényleg nincs belőle kiút a halálon kívül az rájuk is érvényes. Meg természetesen ha ezüst jut a szervezetükbe és nem kerül ki valahogy 24 órán belül akkor meghalhatnak. Ahogy meg fentebb is említésre került, a farkuk elvesztésétől is legyengülhetnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vérróka
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-