Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérmedve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Iason Mayfield

Vérholló

Male ♌ Posts : 27
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : × Amszterdam
♌ Foglalkozás : × kiváló kérdés
♌ Humor : × megkoronázatlan élességű

TémanyitásTárgy: Vérmedve   Vérmedve EmptyPént. Aug. 04, 2017 10:42 pm

× Sweet like Tennessee honey
✔️ Általános ismertető a vérmedvékről: A fizikumukat tekintve őket is a legerősebb vérállatok közé sorolhatjuk, még ha mozgásukat figyelve elég lomhának tűnhetnek, ám ha megiramodnak semmi sem képes meggátolni őket a továbbhaladásban. Ha két lábra egyenesednek fel, akkor már a méretükkel kerekedhetnek felül az ellenfelükön. Az szintén végzetes lehet, ha valakit a mancsukkal ütnek le, mert holtbiztos, hogy nem kell fel az illető a földről. Nincsenek nagy vérmedve közösségek, ez annak tudható be, hogy általánosságban véve magányos lények, akik vagy egyedül vagy egy kisebb családba élik a mindennapjaikat.

✔️ Átváltozásuk: Vérmedvévé két módon válhat valaki az első a születés során ami annyit tesz, hogy mindkét szülőnek vagy legalább az anyának vérmedvének kell lennie. A második folyamat az amikor valakit teliholdkor megharap egy vérmedve. Ez kellemetlen tud lenni, mert vannak olyanok, akik nem élik túl ezeket a harapásokat, a kivételekből azonban természetesen túlélik, begyógyul a sebük és a következő teliholdkor már ők is vérmedve alakban találják magukat. Ha ez megtörténik akkor akár még emberi alakjukban is megőrzik a kitűnő szaglást, hallást, gyorsaságot és látást. Ennek segítségével szűrik ki a más természetfeletti lényeg jelenlétét vagy akár saját társaikét is. Elmondhatjuk róluk, hogy erősebbek az átlag embernél úgy átváltozott alakban, mint az emberi külsejükben. Alakjukat szinte pillanatok alatt ölthetik fel, fájdalom mentesen. Az átalakulásuk során ugyanis nem kell széttörniük az emberi csontjaiknak és alkalmazkodni az új állati formához. Ez sokban megkönnyebbíti a helyzetüket, mert az erősebb példányok akár a telihold megléte nélkül is képesek felvenni vérmedve alakjukat ha szükségét érzik. Ők tekinthetőek a legerősebb vérállatoknak.

✔️ Képességeik: A vámpírokkal ellentétben nekik nincs saját képességük ami csak rájuk vonatkozna. Ezzel ellentétben azonban mind nagyon erősek, gyorsak, kitűnő a szaglásuk, hallásuk és hamar regenerálódik a szervezetük. Gyengékké akkor válnak ha áramütés éri őket, vagy ezüst kerül a szervezetükbe, ezt lehetőleg hamar el kell tüntetni, különben végzetes is lehet a számukra és belehalnak.

✔️ Gyengéik: A telihold az egyetlen ami hatással lehet rájuk, ilyenkor akaratuk ellenére is vérmedvévé válnak, legyenek bármilyen erősek. Ha valaki megöli őket, például eltávolítja a testüket a fejüktől értelemszerűen nem fognak újjá éledni, bármilyen jó is legyen a regenerációs képességüket. Tehát ugyanaz ami halálos egy halandó számára és tényleg nincs belőle kiút a halálon kívül az rájuk is érvényes. Meg természetesen ha ezüst jut a szervezetükbe és nem kerül ki valahogy 24 órán belül akkor meghalhatnak. Illetve egyik gyenge pontjuk ha a szívüket sérülés, lövés éri. Abból nagyon nehezen vagy egyáltalán nem épülnek fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vérmedve
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-