Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérjaguár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Iason Mayfield

Vérholló

Male ♌ Posts : 27
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : × Amszterdam
♌ Foglalkozás : × kiváló kérdés
♌ Humor : × megkoronázatlan élességű

TémanyitásTárgy: Vérjaguár   Vérjaguár EmptyPént. Aug. 04, 2017 10:43 pm

× Hear Me Roar!
✔️ Általános ismertető a vérjaguárokról: A többi fajhoz képest őket tekinthetjük a leggyorsabbaknak és legnemesebb állatoknak. Tartásukat tekintve nagyon stabilak, nehezen lehet eltántorítani őket a céljaiktól és kiváló vezetői készségekkel rendelkeznek. Ezért nem meglepő ha néha nem az alárendelt, hanem a vezető szerepébe csöppenek. Nincs köztük jámbor teremtés, nagyon céltudatosak és akaratosak. Úgymond pezseg bennük az élet. Ebből kifolyólag nem meglepő, ha olykor nagyon társas lényeknek látszanak, mert azok is. Élvezik az élet minden örömét, tudnak élni és nem hagyják, hogy elnyomják őket mások. Van bennük egyfajta védelmező ösztön is, tehát amire ráteszik a mancsuk, azért foggal, körömmel harcolnak szó szerint véve olykor.   

✔️ Átváltozásuk: Vérjaguárrá két módon válhat valaki az első a születés során ami annyit tesz, hogy mindkét szülőnek vagy legalább az anyának vérjaguárnak kell lennie. A második folyamat az amikor valakit teliholdkor megharap egy vérjaguár. Ez kellemetlen tud lenni, mert vannak olyanok, akik nem élik túl ezeket a harapásokat, a kivételekből azonban természetesen túlélik, begyógyul a sebük és a következő teliholdkor már ők is vérjaguár alakban találják magukat. Ha ez megtörténik akkor akár még emberi alakjukban is megőrzik a kitűnő szaglást, hallást, gyorsaságot és látást. Ennek segítségével szűrik ki a más természetfeletti lényeg jelenlétét vagy akár saját társaikét is. Elmondhatjuk róluk, hogy erősebbek az átlag embernél úgy átváltozott alakban, mint az emberi külsejükben. Alakjukat szinte pillanatok alatt ölthetik fel, fájdalom mentesen. Az átalakulásuk során ugyanis nem kell széttörniük az emberi csontjaiknak és alkalmazkodni az új állati formához. Ez sokban megkönnyebbíti a helyzetüket, mert az erősebb példányok akár a telihold megléte nélkül is képesek felvenni vérjaguár alakjukat ha szükségét érzik.

✔️ Képességeik: A vámpírokkal ellentétben nekik nincs saját képességük ami csak rájuk vonatkozna. Ezzel ellentétben azonban mind nagyon erősek, gyorsak, kitűnő a szaglásuk, hallásuk és hamar regenerálódik a szervezetük. Gyengékké akkor válnak ha áramütés éri őket, vagy ezüst kerül a szervezetükbe, ezt lehetőleg hamar el kell tüntetni, különben végzetes is lehet a számukra és belehalnak.

✔️ Gyengéik: A telihold az egyetlen ami hatással lehet rájuk, ilyenkor akaratuk ellenére is vérjaguárrá válnak, legyenek bármilyen erősek. Ha valaki megöli őket, például eltávolítja a testüket a fejüktől értelemszerűen nem fognak újjá éledni, bármilyen jó is legyen a regenerációs képességüket. Tehát ugyanaz ami halálos egy halandó számára és tényleg nincs belőle kiút a halálon kívül az rájuk is érvényes. Meg természetesen ha ezüst jut a szervezetükbe és nem kerül ki valahogy 24 órán belül akkor meghalhatnak. Emellett néhányan közülük ki nem állhatja a vizet, de ez nem mindegyikükre jellemző.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vérjaguár
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-