Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Sárkány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Beelzebub

Démon

Male ♌ Posts : 31
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Tartózkodási hely : ✦ elhagytam a szívem Amszterdamban
♌ Foglalkozás : ✦ jobb ha nem tudod
♌ Humor : ✦ szilánkos mennyország

TémanyitásTárgy: Sárkány   Sárkány EmptyPént. Okt. 20, 2017 10:55 pm

× Fire cannot kill a dragon
✔️ Általános ismertető a sárkányokról: Már időszámításunk előtt léteztek, általában a gonosz segítőjeként, mintegy „házi állat”, segítő szerepét töltötték be. Ám a kínai mitológiában valamivel jámborabb szerepet kaptak, akik az emberekre vigyáztak és óvták az ellenségeiktől. Alakjukat tekintve hatalmas kigyószerű teremtmények, melyekkel manapság nem találkozni. Ez azért lehet, mert képesek láthatatlanná válni vagy emberi alakjukba bújva járják a nagy világot. A sárkányok alfajokba oszthatóak, mely néha a sárkány élőhelyére vezethető vissza, így megkülönböztethetünk: tűz, föld, víz, levegő sárkányt, akiket gyakran a színükről is megkülönböztethetünk, a tűz az arany, a föld a zöld, a víz a zafír és a levegő a fehér színéről.


✔️ Átváltozásuk: Sárkánynak csak és kizárólag születni lehet, ezért is olyan kevés a létszámuk, őket nem befolyásolja a telehold, révén, hogy mitológiai lények akkor változnak át amikor csak akarnak és persze tudnak. Mert egy szűk helyen például biztos nem férnek el, tekintve, hogy termetes lényekké képesek átváltozni. Teljes átalakulásra azonban csak nagyon kevesen képesek, hogy ezt elérjék legalább száz évesnek lenniük kell, különben csak erejük felét tudják felhasználni. Ami nem több, mint egy apró akár egy felnőtt ember tenyerében elférő pici sárkány bébire emlékeztető mutatványra lehetnének képesek, aki bár tud tűzet is okádni, mégis inkább csak egy kandalló begyújtására futná az erejükből például. De a sokat megért példányok hatalmas pusztításra, tűzvészekre is képesek, ha felbőszítik őket. Szárnyuk van, tehát képesek repülni is. Ezt a szárnyat például akár emberi alakjukban is meg tudják úgymond idézni ha szeretnék, de mivel általában véve lustábbak és szeretik a kényelmet, nem reklámozzák másoknak a szárnyaikat, csak ha megbíznak egy illetőben s, tényleg fel akarják fedni a kilétüket.

✔️ Képességeik: A sárkányokat nem bántja a tűz, akármelyik elemet is képviseljék ez is erőt adhat nekik. Legfőképpen persze a tűz elemet képviselő sárkánynak, ezért tekinthetőek néha egyes helyzetekben ők a legerősebbnek, ám a többiek se panaszkodhatnak. Hiszen a levegő sárkány a levegőben a föld sárkány meg gyakran a föld alatti barlangokban érzi otthonosan, biztonságban magát. Képesek mindemellett láthatatlanná válni, ezért lehet, hogy több száz éve már nem látott senki sem teljes valójában sárkányt. Emberi alakot is felölthetnek, melyben megtarthatják ugyanazokat a jellemvonásokat amelyeket még sárkány alakban is uralhatnak, tehát emberi alakban sem bántja őket a tűz, vagy megidézhetik a szárnyukat. A tűz tehát igazából előre segíti a regenerálódó képességüket, akkor ha megsebesülnek. Mindemellett nagy fizikai erővel rendelkeznek, amit bátran és büszkén fitogtatnak ha verekedésre kerülne a sor.

✔️ Gyengéik: Látszólag legyőzhetetlenek, mivel sárkány alakjukban védi őket a páncélszerű pikkelyük. Ám azt már a mitológiák is rebesgetik, hogy van egy pont ahol a sárkány nincs védve és le lehet győzni, akár véglegesen. Állítólag ez a hely a szívük környékén található és csak akkor látható ha a sárkány a két hátsó lábára áll, különben ez ritkán történik meg, így a gyenge pontját óvva senkit nem enged a közelébe.  
my luck, my love, my god, they came from pain

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://childrenoftyche.tumblr.com/
 
Sárkány
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-