Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Kanima

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Beelzebub

Démon

Male ♌ Posts : 31
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Tartózkodási hely : ✦ elhagytam a szívem Amszterdamban
♌ Foglalkozás : ✦ jobb ha nem tudod
♌ Humor : ✦ szilánkos mennyország

TémanyitásTárgy: Kanima   Kanima EmptyPént. Okt. 20, 2017 10:58 pm

× a weapon of vengeance
✔️ Általános ismertető a kanimákról: A kanima a vérfarkas lét egy elmutálódott változata, melyért a gének felelősek. Ahogy a vérfarkasok úgy a kanimák is teleholdkor nevezhetőek a legerősebbnek. A kanimák közösségi lények, ám a farkasokkal ellentétben ők nem egy falka után, hanem egy kanima mestert keres magának. Ez a faj, egyfajta eszköz a bosszúállásra, ami a kanima mester önző céljait szolgálja. A mester és a kanima között szoros kötelék alakulhat ki, mely egy idő után ahhoz vezet, hogy a mester akarata és gondolatai átvetülnek a kanimára, így az ő céljai is az ítélete ugyanaz lett, mint a mesterének. Néha sajnos alaptalanul történnek ilyesféle balesetek, ám ezt átváltozott alakban a kanima nem tudja eldönteni így, gyakran nem tud arról, hogy lényegében ő a kivégző személy, a bosszú eszköze. Mivel lényegében ő csak bosszút szolgáltat, hogy helyesen vagy helytelenül ezt nem fogja tudni sosem eldönteni, amíg a mesterétől függ.

✔️ Átváltozásuk: Kanimává akkor válik valaki, ha teste érzelmi problémákból kifolyólag elutasítja egy vérfarkas „mérgét”. Ilyenkor egy gyíkra hasonlító lénnyé válik, egyesek szerint olyanná, amilyen az illető legbelül. Hosszú karmaiban bénító méreg található, melynek hála órákra képes tehetetlenné tenni embereket nyaktól lefelé. Ugyanis áldozatait általában a nyakuknál kapja el és bénítjpa le, mintegy meggyorsítva a méreg hatását. Testüket pikkely védi, így szinte azt a látszatot keltik, hogy legyőzhetetlenek és nagyon erősek. Kezdeti stádiumban ez így is van, még el lehet bírni velük ám amikor bebábozódnak és tüskés farkuk mellé még szárnyakat is növesztenek akkor igazán megállíthatatlanok. Ezt az átlátszó bábot a kanima a karmaiból hozza létre, majd hosszú álomba merül. Amikor felébred az előzőnél is rosszabb, vérengzőbb lénnyé alakul át.

✔️ Képességeik: A kanima karmai bénító méreggel vannak tele, amely órákig képes megbénítani egy személyt. Emellett emberfeletti erővel és gyorsasággal rendelkeznek ők is. A falra tudnak mászni és szinte nem félnek semmitől és senkitől sem. Ezért lehet, hogy míg más azon rágódna, hogy milyen bűnt követett el, ők erre teljesen képtelenek, mivel nem tudják magukról mivé vállnak át.

✔️ Gyengéik: Mivel a kanimát a kanima mester irányítja így gyakran megesik, hogy elvesztik személyiségüket, így átveszik mesterük félelmeit és gondolatait, akartait is. Tehát ha az illető fél a tűztől vagy a víztől akkor azt a kanima is el fogja messze kerülni. Ha mester nélkül maradnak, akkor új mestert keresnek, kivéve ha valaki nem segít nekik emlékezni arra, hogy kik is valójában. Mert akkor esetleg van esély arra ők is normális vérfarkassá váljanak.

my luck, my love, my god, they came from pain

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://childrenoftyche.tumblr.com/
 
Kanima
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-