Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérhattyú

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Iason Mayfield

Vérholló

Male ♌ Posts : 27
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : × Amszterdam
♌ Foglalkozás : × kiváló kérdés
♌ Humor : × megkoronázatlan élességű

TémanyitásTárgy: Vérhattyú   Vérhattyú EmptySzomb. Okt. 28, 2017 11:17 pm

× don't become a beautiful swan
✔️ Általános ismertető a vérhattyúkról: A legendák szerint, a legnagyobb gonoszságnak számít a sorstól ha valaki vérhattyú lesz. Hiszen ez a vérállat forma tekinthető a leginkább gyengébb fajnak, akiktől már nincs lejjebb, mert ők azok akik azt a bizonyos kört bezárják. Tehát ennél tovább már nem lehet süllyedni sem, a természetfelettiek sorában. Sajnos innen feljebb jutás sincs. Természetüket tekintve ők a legnyugodtabb és legártatlanabb teremtések, akik biztos, hogy még a légynek se tudnának ártani. Ezért is tűnhetnek olykor elvont gondolkodásúnak, művészléleknek, akiket mások nehezen értenek meg. Gyakran válik közülük zenész, festő és olykor még színész vagy filmrendező is. Nagyon bele tudnak mélyülni abba amibe éppen pont belekezdenek, ezért megeshet, hogy gyakran mániákussá válnak egy bizonyos dolog miatt, amit határozottan kedvelnek. Erről nagyon nehezen lehet lebeszélni őket. Sokszor sajnáltatják magukat, néha azért, hogy több szeretethez jussanak és ezáltal egy kicsit is erősebbnek érezhessék magukat. Mert őket furcsa mód, a szeretet az ami élteti.


✔️ Átváltozásuk: Vérhattyúvá két módon válhat valaki, ha ebbe a vérvonalba születik vagy ha elátkozza őket egy mágus. Ebből a fajból nagyon kevesen vannak, aminek kevés a jelentősége, hiszen úgyse jelentenek nagy veszélyt az emberre, ugyanis csak nagyon ritkán támadnak, ám akkor sem ejtenek sebet. A vérhattyúk csendesek és visszafogottak, ez persze nem meglepő mert sem átváltozott alakban sem emberiben nem képesek jelentős erőt kifejteni. Ez a faj teljesen visszafogott, rájuk nem jellemző a szövetségre lépés más fajokkal, mert tudják, hogy ők lennének az alárendeltek és kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek. Olykor persze kénytelenek szövetséget kötni, mivel csak és kizárólag gyógyitó munkálatokat tudnak ellátni, mert ehhez kiemelkedő tehetségük van. Ha valaki vérhattyúvá változik, akkor egy egyszerű hattyú alakját öltik fel. Emberi alakban azonban jellemzően sajátos rájuk a hajuk színe, mely egészen tejföl-szőke színű. A bőrük is halvány fehér, a szemük halványkék vagy zöld, az alakjuk általában véve meg magas, nyúlánk típusú, és nagyon törékenynek tűnnek.


✔️ Képességeik: Nem valami erősek, ezért sincs számot tevő erősségük. Talán a gyógyításra való hajlamot kivéve. Mivel vannak akiket egy mágus átkozott el, valamennyi kevés úgynevezett mágiát sikerült kapniuk attól aki elátkozta őket. Ez az energia átszáll a szülőkről a gyerekre is, így ha valaki vérhattyúnak születik, akkor biztos, hogy örökölni fogja a gyógyítás erejét. Emellett képesek az öngyógyításra is, noha lassabban gyógyulnak, mint a többi állat, de képesek ők is a regenerálódásra. Illetve amivel a többi vérállatot is meg lehet ölni véglegesen az alól a vérhattyúk sem kivételek.

✔️ Gyengéik: A telihold az egyetlen ami hatással lehet rájuk, ilyenkor akaratuk ellenére is vérhattyúvá válnak. Ha valaki megöli őket, például eltávolítja a testüket a fejüktől értelemszerűen nem fognak újjá éledni, bármilyen jó is legyen a regenerációs képességüket. Tehát ugyanaz ami halálos egy halandó számára és tényleg nincs belőle kiút a halálon kívül az rájuk is érvényes. Meg természetesen ha ezüst jut a szervezetükbe és nem kerül ki valahogy 24 órán belül akkor meghalhatnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vérhattyú
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-