Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Csoportok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Blake Finley

Démon

Male ♌ Posts : 10
♌ Join date : 2017. Aug. 05.
♌ Age : 30
♌ Foglalkozás : tanár

TémanyitásTárgy: Csoportok   Csoportok EmptySzomb. Nov. 18, 2017 10:06 pm

× who are you, really?
✔️ Doktorok: Ide tartoznak azok a személyek, akik kitanulták az orvosi szakmát és de mások segítése helyett egy teljesen más cél lebeg a szemük előtt. Ők az intézet doktorai, akik egyáltalán nem szeretnék, hogy a páciensük meggyógyuljon. Kísérleteznek rajtuk, hogy még többet megtudjanak az adott fajról és fejlesszék őket, ezért mindenféle pirulával, injekcióval elködösítik a betegek eszét és növelik az erejét.
Szintén ide tartoznak a pszichológusok is, akik próbálják átvenni az intézet lakóinak a tudata felett az irányítást, a doktorokkal közreműködve. Ehhez különböző szereket és módszereket használnak.
Persze a nagyon durva esetekkel, akiknek akkora erejük van, hogy ki tudnának szabadulni az intézetből vagy ártanak valamelyik ott dolgozónak, azokat ők sem félnek a pincében lévő zárkákba küldeni. Ezt a büntetést utasíthatja akár az orvos, pszichológus és az ápoló maga is megteheti, ha látja a helyzet mennyire reménytelen. A kényszerzubbony használata gyakorta megszokott megoldás, legyen szó egy őrült vámpírról például, akit régóta éheztetnek a magatartása miatt. Néhány doktornak, aki már régóta benne van a szakmában, már lehetnek saját projektjei, azaz páciensei, akin ők szabadon kísérletezhetnek egyedül.


✔️ Személyzet: Ide azok a személyek tartoznak, akik vagy a szállóban vagy az intézetben dolgoznak. A szállóban lehetnek takarítók, konyhai dolgozók, portás vagy karbantartó. Ők akik igyekeznek mindenben a lakók kedvére tenni, vagy sem. Ez az adott személyzet férfi vagy nő személyétől függ. A legtöbb szerepet lakó tölti be.

Az intézet személyzete az ápolók.
Vannak közöttük olyanok is, akik a doktorokhoz hasonlóan szintén nem szeretnék, ha a betegek elhagynák az elmegyógyintézetet, ezért engedelmeskednek a doktori utasításnak és beadják a pácienseknek azokat a gyógyszereket, amik károsak a központi idegrendszerre. Természetesen akadnak köztük igazán jószívűek is, rájuk mindig lehet számítani és ott vannak a páciens mellett akkor, amikor kell, kivéve, ha az illető nem közveszélyes fajta. Különben nem félnek senkit se magánzárkába vinni, ha a helyzet megkívánja, és nem tudnak mit kezdeni a beteggel. Elsődleges feladatuk tehát figyelni és ellenőrizni a pácienst, ha nincs a közelben a doktor, aki a szárnyai alá vette az illetőt. Persze a betegekkel vigyázni kell! Aki erre a pályára lép, annak tudnia kell, hogy rengeteg meglepetést tartogat számára az elmegyógyintézet, és olykor a kíváncsiság ára akár az életébe is kerülhet.

Ha ők nem lennének ki végezné el a kemény munkát?✔️ Páciensek: Ide tartoznak a problémás esetek, akik valamiért, egy bizonyos okból kifolyólag elvesztették a józan eszüket, kezelhetetlenek és nem csak önmagukra nézve, hanem másokra is veszélyesek, vagy akik nem voltak hajlandóak beköltözni a szállóba. Rajtuk a doktorok kísérleteznek és próbálgatnak ki dolgokat. Az állapotukat folyamatosan feljegyzik és berakják egy dobozba, hogy tudják hogyan fejlődött az alany. Az intézet lakói között egészen kicsi nyolc – kilenc éves gyerekek is lehetnek. Az itteniek sokkal erősebbek, mint a fajtársaik. Leginkább a meglévő képességeiket tudják magasabb szinten használni, de az is előfordul, hogy kisajátítanak egy új képességet, ami illik az adott fajhoz.


✔️Bentlakók: Ők azok, akik elfogadták a rendszert és önként beköltöztek a szállóba. Élhetnek családban vagy egyedül. Van saját munkájuk is és próbálják úgy élni az életüket, mint az emberek.


✔️ Lázadók: Ide tartoznak azok, akik elítélik a természetfeletti lények összegyűjtő létesítményét, a szállót. Szerintük ugyan olyan jogok kellenének a lényeknek, mint az embereknek, sőt egyesek szerint ők a felsőbbrendűek és nem értik, hogy miért nekik kell bujkálniuk. Az ő életük sosem nyugodt, mert az intézet emberei folyamatosan próbálják foglyul ejteni vagy likvidálni őket. Egyesek kisebb csapatokba verődtek és úgy próbálják meg megostromolni a két intézményt vagy csak megvédeni a társaikat a biztonságiaktól.✔️ Biztonságiak: Ebbe a csoportba is természetfeletti lények tartoznak. Nem is akármilyen lények. Ők a saját fajuk erősebb példányai, akik folyamatosan edzenek és fejlesztik magukat. Az intézetben lévő kísérleti alanyok közül is kerül be közéjük, de csak olyan, akit sikerült teljesen a cég irányítása alá vonni. Feladatuk beszállítani vagy likvidálni az országban élő természetfeletti lényeket, akik nem voltak hajlandóak beköltözni a szállóba. Illetve ők tartják fent a rendet az intézetben és a szállóban egyaránt.✔️ Civilek: Ebbe a csoportba azok a személyek tartoznak, akik a városban élnek és nem tudnak semmit sem az intézet és a szálló létezéséről. Csak emberek  tartozhatnak ide. Tehát mindenki más, akinek nincs köze az intézethez vagy a szállóhoz, a városi életben azonban annál inkább nagyobb szerepe van. De megeshet, hogy egy kívülállóból egyszer csak doktor vagy ápoló lesz. Ez csak a városlakótól függ. Illetve egyes személyeket át is változtathatnak más lények és akkor bármelyik másik csoportba átkerülhetnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Csoportok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók-