Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Blake Finley

Démon

Male ♌ Posts : 10
♌ Join date : 2017. Aug. 05.
♌ Age : 30
♌ Foglalkozás : tanár

TémanyitásTárgy: Világleírás   Világleírás EmptySzomb. Nov. 18, 2017 10:33 pm

× i'ts our world and our life
XXI. század
Amszterdam (Hollandia)
St. Rafael Elmegyógyintézet


A helyet minden épeszű halandó elkerüli, és ennek oka van. Senki nem tudja, kik, s miért vannak bent, de a kiszűrődő hangok miatt az a pletyka terjeng városszerte, hogy nem evilági lények. Senki sem gondolná, mennyire igazak ezek a szavak…
Angyalok, kik büntetésből örök életre kárhoztattak a földön, s ebbe beleőrültek…
Démonok, kiknek saját elpusztult lelkük keresése közben ment el az eszük…
Vámpírok, vérfarkasok, és mágusok, kiket másságuk miatt a halandók taszítottak saját őrületük száműzetésébe…
Ők mind lakói az intézetnek, s az épen maradt társaik segítségével igyekeznek túlélni ezt a fajta földi poklot, mely még a démonok számára is fájdalmas kín. Pedig ők már valóban megjárták az Igazi Poklot!
Persze nem sokan maradnának életben a démonok és angyalok feszülő konfliktusok nyomán, ha az intézet üzemeltetői nem folyamodtak volna kicsinyes trükkhöz. Két szárnyra osztották az épületet: az északi szárnyban tevékenykedtek, vagy épültek az angyalok, a déli szárnyban pedig a démonok, hogy a lehető legkisebb esélye legyen annak, hogy bárki is erőszakos halált haljon bent. Más fajból származó egyedeket természetesen bármelyik szárnyban elhelyezik, rájuk maximum mentális veszéllyel fenyeget, ha démonok közelében vannak, s az angyalokat nem igazán foglalkoztatja létezésük, így ők nincsenek veszélyben, bármelyik szárnyban is tartózkodjanak.  
A szanatórium falain kívül persze tovább zajlik a több millió éves háború angyalok, és démonok között, ami kihatással van az emberek életére is. Hiszen ők mind köztünk járnak. A démonok mindig is így tettek, így gyűjtötték, édesgették magukhoz az emberi lelkeket, így juttattak kárhozatra megannyi embert. Az angyalok viszont büntetésből kénytelenek földi testet felölteni, miután néhány angyal eltorzult világképpel élve haragította magára a Teremtőt, aki kollektív büntetést szabott ki az egész társadalmukra. Aki nem őrült bele ebbe a büntetésbe, az az utcákat járja, és minden erejével igyekszik jóvátenni maga, vagy társai hibáit, és felveszi a harcot a démonokkal, hogy az ártatlan lelkek megmenekülhessenek.
Sokan azok szerinte a hiedelmek szerint élnek, hogy vámpír, és vérfarkas nem fér meg egymás mellett. Botor gondolat: mindkét faj tudja: ha egyikük lelepleződik, a másiknak is vége, mert az emberi faj nem a legbefogadóbb közeg azok számára, akik mások. Éppen ezért a két faj között nincs meg az az ősi ellenségeskedés, mint az angyalok és démonok között. Hallani olyat, hogy egy vámpír legjobb barátja egy farkas, és fordítva. Ez persze nem zárja ki, hogy pár egyed örök bosszút fogadjon valami miatt a másik felé, de alapjaiban az egész természetfeletti világra az összetartás jellemző.
Még a démonoknak is megvannak a maguk szövetségeseik. Gyakori, hogy mágusok egy része a fekete mágiához folyamodik, és/vagy szövetséget köt egy démonnal, hogy nagyobb erőre tegyen szert. Mindenkinek megvan tehát a világban a helye, s létezésének az oka. Egyedenként dől el, ki mihez kezd létezésének adományával.

XXI. század
Amszterdam (Hollandia)
St. Rafael Szálló


A természetfeletti lények száma az egekbe szökött. Egy társaság, melynek tagjai ilyen lényekből állt, elhatározta hogy kialakítanak egy helyet, ahol összegyűjthetik a társaikat és megvédhetik őket az emberek elutasításától, ahol azok lehetnek, akik valójában és nem kell elrejteni az igazi valójukat. Óriási épület, amelyen kívülről nem látszik, hogy belül nem emberek lakják. Minden lény igényelhet magának lakást a szállóban. Több típusút is kialakítottak, vannak egy fős, kisebbek, de vannak hatalmas családoknak otthont adók is. Vannak nagyon alap felszereltségű lakások, de akadnak modernek, melyekben minden megtalálható. Az alap lakásért nem kell fizetni, azonban a felsőbb osztályúért fizetni is kell. 13 szint van és minél magasabb szinten lakik valaki, annál jobb a lakhelye és annál többet kell fizetni. A 13. emeleten csak az igazi elitek kaphatnak helyet. A lakóknak több dologra is van lehetőségük az épületen belül. Van uszoda, könyvtár, étterem, büfé, konditerem és sok minden más.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Világleírás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók-