Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Kai Clemons

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Kai Clemons

Vérhattyú

Female ♌ Posts : 6
♌ Join date : 2017. Dec. 27.
♌ Age : 59
♌ Tartózkodási hely : St. Rafael Elmegyógyintézet
♌ Foglalkozás : orvos
♌ Humor : nah

TémanyitásTárgy: Kai Clemons   Kai Clemons EmptySzer. Dec. 27, 2017 2:30 pm

Kai Clemons


57
Amszterdam
Vérhattyú
titulus
Heteroszexuális
Orvos
Egyedülálló
Tilda Swinton
kinézet
Tejfelszőke haj, zöld szemek, vékony, de rendkívül nyúlánk alkat. Sokáig próbálták rábeszélni, hogy menjen balerinának,
de sohasem érezte olyan közel magát a tánc művészetéhez. Sőt, amilyen egyenes, tiszteletet prancsoló kiállása van, pont ugyan ennyire botlábú. Modellnek sem illett volna be, mindig is többre tartotta magát egy bábúnál, amit mindig más városokban rángatnak a színpadon. Számára a színpad egyszerűen inkább kínpad. Hiába a nagy zöld szemek, az éles arccsont, a selymes bőr, ezek mind csak a betegei számára vannak, nem egy nézőközönség kedvéért.
jellem
Elvont. Soha nem volt egy társasági lény, de mióta az intézetben dolgozik orvosként, még inkább befordult és megmásult. Segítőkész. Ellenben még mindig szeret másokon segíteni. A kísérletek mellett ő előszeretettel foglalkozik a betegek tényleges problémáival. Nem mellesleg, gyakran gyógyít meg külsős egyéneket is. Jót tesz a lelkének. Magának való. De hiába szeret segíteni másokon, ha nem munkáról van szó, nem igazán rajong mások társaságáért. Mindkét szülőjét meggyilkolták már, tudja, hogy mennyi veszélyt is rejt magában ez a nagy világ. Óvatos. Megválogatja, hogy kiknek a társaságához csatlakozik. Az intézetben is jobban szeret foglalkozni az angyalokkal, mint a démonokkal, van benn egyfajta túlélési ösztön.

szerepjátékos példa
A csend, mint a köd, szép fokozatosan lepte el a szobát. Az orvos egy szót sem tudott mondani. Nem volt szíve közölni egy 10 éves gyerek előtt, hogy az édesanyjának már csak napjai vannak hátra. Pedig ez volt az a pillanat, amikor elhatároztam, hogy orvos leszek. Én rendelkezem a képességgel, hogy tényleg gyógyíthassak. Ez az egyetlen előnye annak, hogy vérhattyúnak születtem, hiszen a külső számomra soha sem volt több, mint egy máz. Egy olyan édes cukormáz, amit mindig lepiszkáltam a sütemények tetejéről. Ezt a saját arcommal viszont sohasem tehettem meg, pedig nem egyszer gondoltam rá, amikor a balettel és a modellkedéssel nyaggattak. Édesanyám is híres balerina volt, ez is lett a veszte. Annyira túlhajszolta magát, hogy a regenerációs képessége is bemondta a kulcsot. Valamint, a vetélytársak is biztos tettek felőle, hogy a felépülés ne legyen egészen sikeres. Miután pedig beláttam a szakma legmélyebb bugyraiba, érthető, hogy egyáltalán nem vonzott már. Amúgy is egy olyan lélek voltam, aki tenni akart, egy percig nem volt nyugovásom. Nekem álmaim voltak, vágyaim! Segíteni a rászorulókon, meg akartam váltani a világot... És ez egy 10 éves gyerek szemével még reálisnak is tűnt. A fa kard, amit anyám elől rejtegettem az ágyam alatt, újból a kezembe került. Harcoltam a képzelt gonosz ellen, egészen 20 éves koromig. Gazdagok voltunk, irigylésre méltóak. Hagytak, hadd ringatózzak álmaim hajóján. Tudták, hogy a vízesés lassan úgy is ideér. Csak senki nem gondolta volna,  hogy apám halálának formájában. Gyilkosság volt, a véres fajtából. Az orvosok semmit sem tudtak tenni. Még csak éppen elkezdtem az orvosit, amikor apám vállalkozása és az egész örökség a nyakamba szakadt. Hirtelen rengeteg rokonom, barátom lett. Még a csapból is ők folytak. Menekülnöm kellett. Az Intézet nyújtott számomra otthont. A házat bérbeadtam, én pedig beköltöztem a 10. szintre és innét folytattam az egyetemet. Az itt töltött éveim alatt sikerült megismerkednem az itteni renddel, az orvosokkal, betegekkel. Megtetszett, látni kezdtem benne valamit, amit a szüleim sohasem tudtak megadni nekem. Kihívást. A tanulmányaim végeztével egyértelmű volt, hogy ide fogok jönni. Otthonra leltem, arra, amire mindig is vágytam. Számítanak rám, várják az érkezésem, segíthetek. Még ha egy kicsit másképp is, mint egy mindennapi orvos tenné.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedear cupcake, call me by my name
Beelzebub

Démon

Male ♌ Posts : 31
♌ Join date : 2017. Mar. 26.
♌ Tartózkodási hely : ✦ elhagytam a szívem Amszterdamban
♌ Foglalkozás : ✦ jobb ha nem tudod
♌ Humor : ✦ szilánkos mennyország

TémanyitásTárgy: Re: Kai Clemons   Kai Clemons EmptyHétf. Jan. 01, 2018 3:37 pm

Elfogadva!

Bocs, hogy így kód nélkül, de sajnos csak mobilról tudok írni. Illetve nem akartam hagyni hogy tovább kelljen várnod.
Tetszik hogy a régi megoldást választottad, amikor a külső és belső részt is bemutatásra került. Tetszik a fogalmazásod, ahogy a történetet alakítod. Igazából nem is akarlak feltartani, utadra engedlek. Foglalkozz nyugodtan és persze a játékért se hagyd ki.
Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánok neked!
Trent majd intézi az et áthelyezését és a rangot is. Nálam valamiért nem engedelmeskedik ez a szerkezet XD.my luck, my love, my god, they came from pain

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://childrenoftyche.tumblr.com/
 
Kai Clemons
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Karakterek elõtörténetei :: Elfogadott karakterek :: Doktorok-