Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Vérfarkas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Leith Collins

Vámpír

Male ♌ Posts : 83
♌ Join date : 2014. Jun. 17.
♌ Age : 75
♌ Tartózkodási hely : の Pince
♌ Foglalkozás : の Nem akarod te azt tudni
♌ Humor : の Valami eszméletlen biztos van

TémanyitásTárgy: Vérfarkas   Vérfarkas EmptySzer. Júl. 22, 2015 2:44 pm

× howl like wolves
✔ Általános ismertető a vérfarkasokról: Bizonyára sokat hallottál már a Piroska és a Farkas című meséről, már a könyöködön jöhet ki, hogy a farkas egy nagyon gonosz állat aki bántja az embereket, felfalja őket és elveszi tőlük az életüket. A mi vérfarkasainktól nem kell tartanod, nem fognak megenni téged, legalábbis szándékosan biztosan nem. Teliholdkor azonban ajánlatos elkerülni őket, olyankor nem tesznek különbséget barát vagy ellenség között, csakis a saját társaik szavát értik meg ilyenkor, rájuk hallgatnak. Ha emberi alakban vannak, nem különböznek a többi halandótól, ugyanúgy táplálkoznak, mint bárki más. Átváltozott alakjukban inkább egy farkashoz hasonlítanak (pupillák, pofa, és bojtos farok), de sokkal nagyobbak és veszélyesebbek ilyenkor. Ebben az állapotban az ösztöneik irányítják őket, az éhségükre hallgatnak és vadásznak, mindenre ami mozog s, az útjukba áll. Könnyen lehet a célpontjuk egy halandó is, akinek ha szerencséje van túlél egy ilyen támadást vagy sem. Ez a farkastól függ és attól mennyire tudja kontrollálni az erejét. Nem élnek örökké, mint a vámpírok, de az életük átlagosan sokkal hosszabb egy egyszerű emberéhez képest. A nagyon erős vérfarkasok akár kétszáz vagy annál több évig is elélhetnek, ha megfelelően rejtőzködnek és óvják magukat. A betegségek nincsenek rájuk hatással, tehát ők sosem fognak megbetegedni egy járványban például, mert a szervezetükben olyan immunanyag található ami megvédi őket. Természetüket tekintve lehetnek békések és igen agresszívak is, ez attól függ min mentek keresztül életük során, meg persze a neveltetés ami igen fontos. Tehát nem lehet róluk azt mondani, hogy mind gonoszak volnának és kezelhetetlen fenevadak, mert akadnak kivételek.

✔ Átváltozásuk: Vérfarkassá két módon válhat valaki az első a születés során ami annyit tesz, hogy mindkét szülőnek vagy legalább az anyának vérfarkasnak kell lennie. A második folyamat az amikor valakit teliholdkor megharap egy vérfarkas. Ez kellemetlen tud lenni, mert vannak olyanok, akik nem élik túl ezeket a harapásokat, a kivételekből azonban természetesen túlélik, begyógyul a sebük és a következő teliholdkor már ők is vérfarkas alakban találják magukat. Ha ez megtörténik akkor akár még emberi alakjukban is megőrzik a kitűnő szaglást, hallást, gyorsaságot és látást. Ennek segítségével szűrik ki a más természetfeletti lényeg jelenlétét vagy akár saját társaikét is. Elmondhatjuk róluk, hogy erősebbek az átlag embernél úgy átváltozott alakban, mint az emberi külsejükben. Alakjukat szinte pillanatok alatt ölthetik fel, fájdalom mentesen. Az átalakulásuk során ugyanis nem kell széttörniük az emberi csontjaiknak és alkalmazkodni az új állati formához. Ez sokban megkönnyebbíti a helyzetüket, mert az erősebb példányok akár a telihold megléte nélkül is képesek felvenni vérfarkas alakjukat ha szükségét érzik.

✔ Képességeik: A vámpírokkal ellentétben nekik nincs saját képességük ami csak rájuk vonatkozna. Ezzel ellentétben azonban mind nagyon erősek, gyorsak, kitűnő a szaglásuk, hallásuk és hamar regenerálódik a szervezetük. Gyengékké akkor válnak ha áramütés éri őket, vagy ezüst kerül a szervezetükbe, ezt lehetőleg hamar el kell tüntetni, különben végzetes is lehet a számukra és belehalnak.

✔ Gyengéik: A telihold az egyetlen ami hatással lehet rájuk, ilyenkor akaratuk ellenére is vérfarkassá válnak, legyenek bármilyen erősek. Ha valaki megöli őket, például eltávolítja a testüket a fejüktől értelemszerűen nem fognak újjá éledni, bármilyen jó is legyen a regenerációs képességüket. Tehát ugyanaz ami halálos egy halandó számára és tényleg nincs belőle kiút a halálon kívül az rájuk is érvényes. Meg természetesen ha ezüst jut a szervezetükbe és nem kerül ki valahogy 24 órán belül akkor meghalhatnak.Leith
Collins
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com
 
Vérfarkas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-