Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Mágus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Leith Collins

Vámpír

Male ♌ Posts : 83
♌ Join date : 2014. Jun. 17.
♌ Age : 75
♌ Tartózkodási hely : の Pince
♌ Foglalkozás : の Nem akarod te azt tudni
♌ Humor : の Valami eszméletlen biztos van

TémanyitásTárgy: Mágus   Mágus EmptySzer. Júl. 22, 2015 7:59 pm

× sometimes we need a little magic
✔ Általános ismertető a mágusokról: A mágusok olyan személyek akik emberfeletti erővel vannak megáldva, tovább élnek mint a többi ember s, uralni tudják a mágiát. Emellett a négy elem közül (föld, tűz, levegő, víz) az egyiket irányítani is tudják az akaratukkal. Az évszázadok során nagyon sokat változtak és ahelyett, hogy megszaporodott volna a számuk egyre kevesebben lettek. Sokan ugyanis vadásznak rájuk, el akarják pusztítani őket és megsemmisíteni, mert úgy hiszik a Gonoszt szolgálják. Természetesen van jó és rossz mágus is, akik a sötét utat választották és nem csak a fehér mágiával hanem a fekete mágiával is foglalkoznak, ami tulajdonképpen tiltott a köreikben. Csoportokban élnek, saját szabályokkal akiknek a tagjait kötelezik arra, hogy betartsák azokat a bajok elkerülése véget. Különben ez nagyban segít azoknak akik még fiatalok és új számukra a mágia. Ezekben a csoportokban vagy családokban az idősebb tagok segítik és tanítják az újakat. Senki sem sajátíthatja el segítség nélkül tökéletesen az erejét, ezért mindenkinek szüksége van egy mesterre, aki a tanoncává fogadja az illetőt és segít neki. Egy mesternek természetesen több tanonca is lehet, de csak a saját eleméből, mert például egy vizet uraló mágusnak elég nehéz volna arról beszélni miként uralhatja az illető a tűzet. Társaikkal szemben segítőkészek, főleg akkor ha hasonló elveket vallanak és egy oldalon állnak, például egy fehér mágiával foglalkozó személy nem szívesen tanítana egy fekete mágiásat és fordítva, tehát amint kiderül valakiről, hogy melyik oldalon is áll annak megfelelően kell mestert kutatnia magának.

✔ Átváltozásuk: Nem öltenek fel semmilyen más alakot az emberin kívül, ugyanolyanok, mint bármely más emberek. Ez azért szükséges, mert így sokkal könnyebben elrejtőzhetnek azok elől akik nem díjazzák a mágusok jelenlétét a világban. Mágusnak születni kell, senki sem válik azzá. Lehetőleg mindkét szülőnek birtokolnia kell a mágia hatalmát, különben nem valószínű, hogy az utód örökölni fogja a mágiára hajlamos képességet. Természetesen akadnak kivételek, de nem sok! Mindenképpen fontos, hogy ezekben az esetekben legalább az egyik szülőnek rendelkeznie kell a génjeiben a mágia erejével. Azokat akik születésük során nem vállnak mágussá a családjuktól függően elmondják nekik az igazságot vagy sem.

✔ Képességeik: A vámpírokkal ellentétben nekik nincs saját képességük ami csak rájuk vonatkozna. Ezzel ellentétben azonban uralni tudják a négy elem közül az egyiket és lassabban öregednek az emberekhez képest. Ugyanakkor képesek varázsigéket mormolni, természeti katasztrófákat megállítani vagy előidézni akár és megátkozni valakit. Emellett persze képesek különféle gyógyfőzeteket és mérgeket elkészíteni és ehhez nincs szükségük másra, mint egy könyvre amit minden tanonc azután kap, hogy a mestere érdemesnek találta a birtoklására.

✔ Gyengéik: Az egyetlen ami véglegesen elpusztíthatja őket az a tűz, legyen szó jó vagy rossz mágiát használó személyről közülük. Ezért igyekeznek mindent megtenni, hogy a tűz általi halált elkerüljék. Sokszor megesett már az is, hogy nem egy úgynevezett vadász végzett velük, hanem valakinek ez lett a büntetése a tettei miatt.  Leith
Collins
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com
 
Mágus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-