Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Angyal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Mateo van Halen

Mágus

Male ♌ Posts : 84
♌ Join date : 2015. Aug. 19.
♌ Age : 30
♌ Tartózkodási hely : *St. Rafael
♌ Humor : *LEGEN...wait for it...DARY!

TémanyitásTárgy: Angyal   Angyal EmptySzer. Aug. 19, 2015 9:59 pm

× everyone has a guardian angel
✔ Általános ismertető az angyalokról:
Az Isten megteremtette saját képmására az angyalokat, csak úgy, mint az embereket. Különbség köztük annyi volt, hogy az angyalok az emberek védelmére voltak hivatottak, és az Atya mellett élhettek, és sokkal tisztább volt a lelkük, mint az embereké. Tiszta esővízzel telt felhőből lettek teremtve, s azt mesélik, ha egy angyal sírni kezd, valahol a világban elered az eső. Egykor a Mennyben éltek, s mindannyian ott „születtek”, mára viszont az emberek között járnak a Földön, mely számukra cseppet sem olyan könnyű, mint a halandóknak. Sokan ebbe a büntetésbe beleőrültek, voltak, akik a saját életüknek vetettek véget, és voltak, akik a Szent Rafael Elmegyógyintézet lakóivá váltak.
Az angyaloknak két nemük van, a legtöbb lényhez hasonlóan: férfi, és nő. Utódnemzésre képesek, de ritkán adatik meg, hogy angyal szülessen, ezért társadalmuk kevés egyedből áll. Az Isten nem teremtett azóta angyalt, hogy az Elsők létrejöttek, így minden más angyal, két már élő egyed tiszta szerelméből születhetett. Kinézetük hasonlít az emberekéhez, bőrük színe fehér, de hajuk, szemük, és szárnyaik bármilyen színben pompázhatnak, mely a természetben megtalálható. Szárnyuk elrejthető az emberek szeme elől, de ez hosszútávon erős fájdalommal jár.
Körül-belül 200 éve az angyalok egy csapata fellázadt a Teremtő ellen, mert eltorzult elméjükben a jóról alkotott képük, és meg akarták változtatni a világot. A Teremtő ez esetben már nem a pokolba száműzte az angyalait, hanem kollektív büntetést szabott ki egész társadalmukra, hűtlen, és hűségesre egyaránt. Örök földi életre ítélte őket, azzal a paranccsal, hogy változtassák meg, ha akarják, vagy ha tudják az emberek gondolkozását, tereljék őket a jó felé, és fizikálisan is, ne csak mentálisan őrizzék, és védjék az embereket. Ezen parancsot követve igyekszenek visszanyerni az Úr kegyelmét azok, akik elméje nem borult el a büntetést követően.

✔ Átváltozásuk: Senki nem válik angyallá. Az Első angyalokat az Isten teremtette, minden más angyal az ő tiszta szerelmükből jött létre. Mivel az utódnemzés ritkán fordul elő, az angyalok száma nem túl jelentős.

✔ Képességeik: Az Első angyalok feladatokat kaptak, s gyermekeik, testvéreik ezeket a feladatokat végzik. Minden angyal képes repülni a szárnyaival, ám repülés közben emberfeletti sebességgel szállnak, halandók számára láthatatlan a mozgásuk. Ezen felül minden angyalnak megvan a maga képessége, attól függően, hogy a Teremtéskor milyen feladatkört kapott hivatásául. Mindemellett képesek láthatatlanná válni és szárnyaikkal egymásnak üzenni. A démonok erre képtelenek.

✔ Gyengéik: Minden angyalt egyetlen, csak az egyedhez tartozó speciális tőrrel lehet megölni, amit mindegyikük magánál hord, veszélyhelyzet elkerülése végett. Ezzel a tőrrel ők képesek a démonokat elpusztítani, hogy soha ne térhessenek vissza a pokolból, viszont a tőr az egyetlen módja annak, hogy elpusztítsanak egy angyalt. Továbbá egy angyalt viszonylag könnyűszerrel, bármilyen vasból készült, éles tárggyal meg lehet fosztani a szárnyától. Ebben az esetben elveszíti halhatatlanságát, és bármivel elpusztítható.
Science is magic that works.
I don't know what to think about magic and fairy tales.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theycomefirst.hungarianforum.com/
 
Angyal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Elsõ lépések :: Fontos tudnivalók :: Fajleírások-