Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Milo Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Milo Wyatt

Mágus

Male ♌ Posts : 54
♌ Join date : 2015. Aug. 26.
♌ Age : 19
♌ Tartózkodási hely : ⋟ Amszterdam
♌ Foglalkozás : ⋟ Titkos
♌ Humor : ⋟ Sarcasm is my only defense

TémanyitásTárgy: Milo Wyatt   Milo Wyatt EmptyCsüt. Aug. 27, 2015 2:32 am

Milo Wyatt


18
Amszterdam
mágus
Son of the Boogeyman
biszexuális
kívülállók
egyedülálló
Dylan O'Brien
kinézet
Szem: A szem a lélek ablaka, tehát ha belenézel Milo sötétbarna szemeibe biztosan azt látod majd meg mennyire igaz ez a mondás. Igazán igéző pillantása van, mondhatni ez az, amivel mások figyelmét magára vonja vagy néhány percig az a személy, aki őt szeretné mustrálni, leragad a szemein. Amúgy ugyanolyan egyszerű mandulavágású szeme van, mint bárki másnak, tipikus nyugat európai vonásai vannak, nem különbözik senkiétől sem a szeme formája. Amúgy ez az, amire még ő maga is büszke, éppen ezért szeret mélyen mások szemébe nézni. Úgy gondolja, ha mással nem is, akkor legalább a szemeivel megnyerheti az embereket, mert tudja mennyit ér, ha egyenesen belenéz valaki szemébe.
Haj: Pont olyan barnának lehet azt is nevezni, mint amilyen a szeme. Különösképpen ez az, amire nagyon allergiás tud lenni, ha összekócolják az amúgy is kócos rövid haját, amit vagy oldalra fésül, vagy pedig hagyja, hogy szerteágazódjon minden egyes hajtincse. Különben ezzel nem nagyon tűnik ki a tömegből, úgy tartja nincs semmi figyelemfelkeltő vagy egyedi a hajában. De ha mégis keresni kellene a különbséget, akkor okvetlen meg kell említeni a kezelhetetlenséget, pontosabban azokat a pillanatokat, amikor sosem úgy áll a haja, ahogyan azt ő szeretné és még a zselé vagy a varázslat sem segít rajta.
Testalkat: Sose szeretett konditerembe járni és diétázni, de ettől eltekintve senki sem mondhatja azt róla, hogy a kelleténél több kilóval rendelkezik és a magasságához, ami amúgy határozottan titkos nem illene pont hozzá. Tehát ami ebből a lényeg, az az, hogy egyáltalán nem aránytalan és igazán jól néz ki. Nem kell szégyenkeznie a felesleges plusz kilókért, mert mindig csak annyit eszik, amennyinél már úgy érzi, tudna még enni, de többet nem kér. Futni azonban határozottan szeret, nem esik túlzásokba, de talán ennek köszönhető az, hogy nem lett kissé teltebb a kelleténél. Teljesen arányos a testfelépítése. A háta is éppen olyan egyenes amilyennek lennie kell és a karjai meg lábai hosszúsága is tökéletesen rendben vannak.
Bőrszín: Sápadt bőrű, ez nem azért van, mert olyan, hű de sokat kerülte volna a napot és vámpír lenne. Szó sincs ilyesmiről, pusztán nem díjazza azokat a túlzottan napbarnított már-már betegesen rosszul kinéző személyeket, legyen az illető nő vagy férfi. Nem, semmi rossz szándék nincs benne, ha az illető afroamerikai vagy szimplán afrikai, azonban ha egy európairól van szó, aki már alig nevezhető európainak a barna bőrszíne miatt, azért természetesen égnek áll a haja. A kreol bőr kivételével, ha az illető úgy született, megtudja érteni. Természetesen addig, amíg őt is megértik, hogy sápadt, hullaszerű bőrszíne van.
Arcmimika: Ez Milo arcszerkezetének, ami észrevehetően nem az a hű de kör alakú, de az a hű de ovális sem, valahol a kettő között helyezkedik el, ami pont megfelelő. De itt persze nem erről van szó, hanem arról, hogy hány és hány arcot képes felölteni magára pusztán csak az érzései s, talán önmaga megvédése érdekében is. Gyakran látni komor helyzetekben egyszerűen nevetni vagy széles mosollyal az arcán, vagy vidám helyzetekben teljesen komoly ábrázattal. Különben többféle arcmimikája van, több, mint az átlag emberek gondolnák és rá, egyáltalán nem igaz, hogy az arcáról nem lehetne leolvasni bármilyen érzést. De le lehet, csak nem biztos, hogy az, amit ő mutat az valóban valódi vagy sem. Különben szereti elrejteni az igazi érzéseit álarcok mögé, ezért is ilyen nehezen kideríthető mikor mit érez igazán. Pókerarca egyáltalán nincs.
Öltözködési stílus: A kockás ing örök! Tipikus szomszédsrác külseje van, tehát ha megvan ez a jelenség lelki szemeid előtt, akkor tudhatod, hogy Milo éppen olyan normális és néha még túlzottan visszafogott ruhadarabokat hord. Nem mindig kell neki a legdrágább és legtrendibb, ő beéri a kényelemmel. Különben évszaknak megfelelően változik az is, amit hord, tehát annak ellenére, hogy mágus nem fog télen nyári rövid karú pólókban sétálni az utcán és nyáron nagykabátban. Különben szereti a farmer nadrágokat, ha nem muszáj, akkor sosem öltözik öltönyösen, kivéve, ha valamilyen hivatalos összejövetelre vagy az egyik rokona születésnapjára kell mennie, aki ragaszkodik a megjelenés pontosságához. Nagyon egyszerűen öltözködik, pont azért, mert nem akar kitűnni a tömegből.
jellem
Humoros. Abban a pillanatban, amikor megláttam, tudtam, hogy értékelni fogja a poénjaimat és észreveszi az igyekezetemet. Különben igazán jó viccein vannak, ha nem egy pohár borral a kezében kezd el magyarázni. Nincs rosszabb annál, ha közben még a vérében van egy kis plusz alkohol is, aminek nem kellene ott lennie. Ilyenkor a humora száraz, nem kerít semmi bevezetőt neki, hanem egyből a közepébe vág, és azt várja, hogy mások nevessenek rajta. Ha józan, akkor ellehet mondani róla, hogy neki van a legjobb humora, szerencsére ezek az alkalmak sokkal többször vannak és így nem csak a környezetét, hanem még engem is megkímél a kínos csöndtől, amit akkor érzek, ha egy olyan viccet mondd el, amit csakis ő ért. A beszólásai, amik amúgy egyáltalán nem poénosak, és szívet melengetőek, irritálóak tudnak lenni, de egy idegen előtt már észre vettem, hogy nem tesz ilyesmit. Szóval hajrá idegenek! Addig örüljetek, amíg nem ismeritek a beszólalgató felét a humoros mellett! – Rita, Milo egyik ismerőse (ember)

Felfuvalkodott. Ha az ártatlan külsőnek bedőlsz, akkor már halott személy vagy. Ez a kis kígyó úgy kihasznál téged, hogy észre sem veszed mikor melyik pillanatban dob el magától a lehető legtávolabbi pontra önmagától. Nem hiszek abban, hogy lenne szíve, ha volna, akkor érezne valamit. Nem tudom. Talán igaz szerelmet és nem hitegetné az ember lányát olyanokkal, hogy szereti. Aztán ott van az a furcsa szokása, amit nem tudok mivel megmagyarázni. Lehet, hogy neki jól esik beszólni és megmondani valakinek a véleményét, de ha sértő, amit közöl, egy picit visszafoghatná magát. Tényleg. Ha a barátnője voltál vagy valami ahhoz hasonló, nála soha sem lehet tudni minek tekint, akkor nem lehetsz biztos semmiben. Lehet, hogy megdicséri a hajad, másnap reggel azonban, ha összekócolódik és olyan, mint az övé, tehát semmilyen nem tudja magában tartani a véleményét és kimondja a szénakazal tökéletes megfelelője annak, amit a hajadra tudna mondani. Néha elvan szállva magától, kíváncsi vagyok ki lesz az, aki visszahozza őt a földre. – Stella, Milo volt barátnője (ember)

Biszexuális. Na ha ezt tudod róla, akkor biztosan nem a barátnője lehetsz, hanem az a pasi, aki azt hitte róla, hogy homár a kölyök. Különben nagyon nehéz a fejébe látni, az arcáról nem mondanád meg, hogy egyáltalán nem válogatós és egyre megy, ki öleli őt át és ringatja álomba. Aludni amúgy tényleg szeret, ezt nem rosszból mondom. De ha az egész éjszakát átalussza és másnap reggel semmire sem emlékszik abból, hogy kerültél az ágyába férfi létedre magadra vess. Piát sose adj neki, kivéve ha flörtölhetnéked van vele és nem bírod ki, hogy ne kapj abból a csipetnyi mennyországból, amit ő adhatna neked. Én már megtapasztaltam milyen, ha mellette vagy, de tényleg ne akard elaltatni, mert abból nem lesz semmi köszöneted. Amúgy tetszened kell neki, különben nem valószínű, hogy ezt a titkot megtudod róla. Nekem is csak akkor esett le az állam, amikor egy női egyeddel láttam őt, egy igazán félreérthető helyzetben, amit sehogy sem lehet kimagyarázni. Szóval akárki és akármi légy, férfi vagy nő, légy óvatos! Ha tetszel neki, nincs, az a hely ahová menekülhetnél előle, mert úgyis megtalál, ha akarod, ha nem! – Blake, Milo egyik tanára (démon)

Kiismerhetetlen. Ha azt hiszed, eléggé ismered őt, akkor tévedsz. Sosem fogja megmutatni neked az igazi arcát, akárkije és akármije légy. Egyik percben annyira kedvesnek és viccesnek tűnik, hogy lehoznád neki a csillagokat, odaadnád a Mennyország kulcsát, csak mert biztos helyet szeretnél neki tudni az örökkévalóságban. Aztán jön az érem másik oldalával, amikor azt hiszed nála mogorvább, kegyetlenebb személy nincs a világon és a Pokol legmélyebb bugyrába száműznéd a lelkét, ami talán már nincs is. De van lelke, de ha felbőszíted, akkor értelem szerűen nem a kedvesebbik felét fordítja feléd, mert erre egyszerűen képtelen és te sem várhatod el tőle, hogy kedves legyen azok után, amit például ellene elkövettél. A hűtlenséget nem díjazza, ha becsapod, és a sírját kezded el ásni ne várd, hogy szeressen. Kedveskedj, nem biztos, hogy nem lát át a hízelgéseden, de legalább addig se tart effektíve kiirtandó személynek, akit utálhat, míg él. Légy hűséges, ha a barátja akarsz lenni, akkor csak erre van szükséged! – Abel, Milo édesapja (mágus)

szerepjátékos példa

Cím: Hatvankilenc
Zene: Black out days
Idézet: "Akik cinkossá váltak, ritkán vesznek össze." - Simun Vrocsek

Szaladj, ha nem teszed meg, az életedbe kerülhet a dolog. Miért nem tudtál veszteg maradni? Csak ki kellett volna tartanod, ott ülni abban az autóban és nem okoskodni. Most nézd meg mit tettél! Szerinted, hogy fogom én ezt kimagyarázni? Attól, hogy nincs bűnöző arcod, még lehetsz az. Simán rád lehet fogni bármilyen katasztrófát. Pontosabban természeti katasztrófát, aminek több köze van a tűzhöz, mint kellene. Nem azt mondom, hogy piromániás lennél, mert nem vagy az. Ha az lennél már régen a problémás személyek közé tettelek volna és ott hagytalak volna addig, amíg ki nem józanodsz ebből az állapotból. Különben csodálom, hogy te nem kaptad el ezt a kóros állapotot, gondolom, szerencsésnek nevezheted magad, mert mind szellemileg és mind fizikailag is teljesen ura vagy önmagadnak. Vagy legalábbis próbálod azt mutatni.
Aztán egy hatalmas puffanás. A fejemben szóló monológ megszűnt, mintha nem is létezett volna azelőtt és az a fojtogató érzés, ami a hatalmába kerített szintén megsemmisült volna. Furcsa. Nem az, hogy egy női hang monológját hallom a fejemben, aki minden bizonnyal fogalmam sincs, miért akar az őrületbe kergetni és honnan tud a gyújtogatásról, amit csak azért tettem, mert… Magam sem tudom miért tettem, jó? Nem kell ezért leszólni! Különben sem voltak áldozatok, csak az a szegény éppen arra tévedő mókus család és pocok família, akik bent rekedtek az üregben, mert a fa, ami rájuk esett valahogy el is takarta a kijáratot meg az ág át is ment az egyiken. Szóval a vadállat tartomány csökkent csak, emberek vagy mások nem. Különben az egészről nem én tehetek! Az a nagyon hiszékeny atyai hozzáállás, hogy féken tud tartani azok után, amit átéltem! Amíg nem tudod, miféle erővel bírsz szerencsés vagy, de amint megtapasztalod a mágia hatalmát, azt képzeled magadról egy isten vagy és a halandók csak a söpredék, akiknek tisztelniük kellene téged. De amikor pofára esel és szembesülsz azzal, hogy van nálad is rosszabb teremtmény a világon, nagyon – tényleg komolyan nagyon – nagy önuralomra van szükséged. Ha elveszted az eszed, akkor bekerülsz a St. Rafael Elmegyógyintézetbe, ami teljes mértékben halandó ember mentes és, hogy ezt honnan tudom? A szüleim nem az éjjel elvivő Mumussal fenyegetőztek, hanem azzal a parányi épülettel, amit még a térképre se voltak képesek felvenni.
- Mit csinálsz? – tudnom kellett volna, hogy NEKI egyáltalán nem gond, ha zárva van az ajtóm, mert semmi perc alatt ott terem mindig ahol nem kellene. A hétvégékben az a rossz, hogy nem csak én kísértem a lépteit, hanem ő is az enyémeket. Amivel semmi baj se lenne, mert azt hiszi mindenki, hogy tanulok tőle, mert elvileg matematika tanár, de tudjuk a titkát. Ahogy ő is teljes mértékben tisztában van azzal hogy, én cseppet sem vagyok az a barátkozós ember fajta, aki bedől a sátáni és hízelgő csábításának.
- Szerinted? Hogy voltál képes ilyen házit feladni! Most nézd meg! Ugye csak szórakozol velem? Mi ez a végeredmény!? – elaludtam a feladatok felett, csak ez lehet az oka annak, hogy most szétpréselem, a fűzetem és a könyvet, amit ő olyan nagy becsben tart.
- Nem tanultad meg a képletet és mindenhol a kínai jin és jang szimbólumot látod, csak számokban. – összeborzolta a hajam, mintha olyan hű de vicces volna minden harmadik végeredménynek ugyanazt a számpárost kapni. Amikor meg elhatározom, hogy ha így folytatja tovább, akkor leégetem a bőrt a csuklójáról csak úgy röhögve eltűnik.
Loving you forever, can't be wrong.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedear cupcake, call me by my name
Mateo van Halen

Mágus

Male ♌ Posts : 84
♌ Join date : 2015. Aug. 19.
♌ Age : 30
♌ Tartózkodási hely : *St. Rafael
♌ Humor : *LEGEN...wait for it...DARY!

TémanyitásTárgy: Re: Milo Wyatt   Milo Wyatt EmptyCsüt. Aug. 27, 2015 8:25 pm

Accepted!
Bár még nincs teljesen kész az oldal, és kapuinkat még nem tártuk szélesre, örülök hogy besurrantál azon a kis résen. Színvonalas előtörténetet olvashattam, ezt nagyon köszönöm, és árgus szemekkel fogom figyelni merre visz a kis tűzmágusunk útja. Tetszett, ahogy felépítetted a jellem részt, és ismerősök szavait írtad le, valamint hogy ilyen részletességgel kifejtetted a külcsín leírását.
A szerepjáték-példád néhány része számomra kicsit homályos, kicsit rejtélyes, de összességében bele tudtam élni magamat, és tetszett. Kíváncsian várom, hogyan alakul Milo élete. Sipirc foglalózni, de a játékkal azért várd meg a majdani tagokat is.  Laughing  
Science is magic that works.
I don't know what to think about magic and fairy tales.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theycomefirst.hungarianforum.com/
 
Milo Wyatt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Karakterek elõtörténetei :: Elfogadott karakterek :: Lakók-