Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Dexter Dintrow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Dexter Dintrow

Ember

Male ♌ Posts : 6
♌ Join date : 2015. Sep. 03.
♌ Age : 29
♌ Tartózkodási hely : || Ahol akarok
♌ Foglalkozás : || Főzés, tánc, festés, olvasás.. annyi, mint a tenger
♌ Humor : perverz

TémanyitásTárgy: Dexter Dintrow   Dexter Dintrow EmptyCsüt. Szept. 03, 2015 12:57 pm

Dexter Dintrow


25 éves
Kanada, Onthario
ember
nincs problémája
heteroszexuális
hozzátartozó
egyedülálló
Avan Jogia
kinézet
Dexter igazán figyelemre méltó férfi, a külsejét tekintve. Magas, vékony, de szálkás, szeret edzeni, de nem tartozik azok közé az izomagyú férfiak közé, akik tele nyomják magukat mindenféle szerekkel, csak azért, hogy az izmaik nagyobbak legyenek, mint az IQ-juk. Imádja a hosszú hajat, ezért régóta növeszti sötétbarna tincseit, amik, hogyha napfénnyel érintkeznek, gyönyörű arany barnán csillognak. Hatalmas, sötét szemei minden nőt levesznek a lábáról, hiszen mindig csillognak, és tele vannak az élet tüzével. Ha úgy esik rájuk a fény, szinte teljesen feketék az íriszei, amik egyébként mogyoró barnák. Az ajka szép ívű, szinte már romantikus vonalú. Gyakran növeszt borostát, mert úgy gondolja, hogy az férfias. Olajbarna bőre van, ami azt eredményezi, hogy gyakran keleti származásúnak nézik, pedig nem, a napfényes és kedves emberekkel teli Kanadában jött a világra.
Mindig olyan ruhát vesz fel, amihez kedve van, így konkrét stílusa öltözködésileg nincsen. Arra természetesen figyel, hogy mit vegyen magára, mert fontos számára az, hogy mindig kifogástalanul nézzen ki, de vannak pillanatai, amikor rocker stílusból, romantikusra, majd visszavált. Nála sosem lehet tudni, hogy éppen milyen hangulatban van, csak akkor, hogyha rápillantasz a ruhájára. Férfi létére szereti a kiegészítőket. Rengeteg gyűrűje van otthon, de rendszeresen csak hármat hord, mert azoknak eszmei értéke van.
jellem
Igen romantikus férfi a maga módján. Odavan a művészetekért, a zenéért, és a táncért. Szeret főzni, és igen jó is benne. Leginkább az olasz ételeket kedveli, de bármit el tud készíteni, ugyanis főszakácsnak tanult még fiatal korában. Az olvasás olyan neki, mintha a második otthonába bújna be, amikor belekezd egy számára kedves könyvbe. Szeret új dolgokat kipróbálni, nem veti meg a sportokat, főleg az extrémeket nem. Nagy vágya, hogy egy nap majd ejtőernyővel kiugorhasson egy repülőgépből, hogy felülről is megcsodálhassa a világot, amelybe született. Remek hallgatóság, odafigyel a beszélgető partnerére, és hogyha annak tanácsra van szüksége, szívesen segít. Imádja a macskákat, neki is van otthon kettő, Cédrus, a fekete perzsa, és egy angóra, akit csak Bajszosnak hív. Nagy vágya, hogy egy szép napon majd családot alapítson, mert nagyon gyerek-, és család centrikus személyiség, de imád bulizni, és ezt a késztetését még mindig nem nőtte ki.
De nem csak jó tulajdonságokkal látta el őt a sors, hanem bizony idegesítőekkel is. Imádja a húgait – van neki kettő -, megrögzötten figyeli minden lépésüket, és már szinte agyborzolóan idegesítően próbálja megvédeni mindkettőt attól, hogy azoknak bármi, vagy bárki fájdalmat okozzon. Hiperaktív, és tisztaság mániás, hogyha valaki nem alátétre helyezi a poharát az üvegasztalon órákig képes rajta bosszankodni, és persze azonnal rászól az illetőre, hogy viselkedjen a szabály szerint. Mindig kijavít másokat, hogyha azok például rosszul mondanak egy szót, és néha, amikor olyan kedve van, rettentően csendes.  

szerepjátékos példa

Cím: What are you doing?
Zene: all i want
Alcím: Stop, sweetheat, please stop!


Dexter kétségbeesetten rohant a hely irányába, ahonnét a telefonhívás érkezett. Nehéz bakancsa szinte feltörte a járda betonját, ahogy erőből hozzá csapódott. Sosem futott még ilyen gyorsan. Hevesen vert a szíve, izzadt, de nem a nagy lendület miatt, hanem azért, mert legbelül rettegett. Úgy félt, ahogyan talán még gyerek fejjel sem, soha semmitől. Még az ingje is lecsúszott róla félig, az, amit a fekete póló felett viselt, de nem állt meg megigazítani, annyira nem volt most fontos. A barna tincsei mind arcába hulltak, remegett a keze, kiszáradt a torka, de nem állt meg azért, hogy enyhítse a szomját, vagy, hogy kisöpörje a haját a szeméből. Rettegett attól, hogy mit fog látni, de mennie kellett, mert a húga számított rá. Nem hagyhatta őt is cserben, ahogyan a szüleit. Akaratlanul is felvetődött benne a kép az anyja és az apja holttestéről, amint vérbe fagyva hevertek a réten, vörösre festve a zöld fűszálakat. Nem tudta megmenteni őket, és a mai napig is magát hibáztatta a halálukért. Hiszen hozzá hasonló halandók végeztek velük, pedig tisztességes emberek voltak. Az volt az egyetlen hibájuk, hogy mágia is csordogált az ereikben, de akkor este azt is örökre kioltották. Meglőtték és felgyújtották őket. A rét még akkor is lángokban állt, mikor Dexter, a lányok és a nagynénjük megtalálta a testeket. Akkor megfogadta, hogy soha többé nem fogja engedni, hogy bármelyik családtagjának is baja essen.
Még mindig futólépésben fordult be az egyik sarkon, és már látta is a helyet, ahová úgy igyekezett. De nem csak az került látókörébe, hanem a másik húga, Clair is. Az ellenkező irányból közeledett a hely felé, ő is szaladt, s csaknem olyan riadt volt a tekintete, mint a bátyjának. A kávézó előtt találkoztak, Clair Dexterre nézett, az pedig vissza rá, mintha kommunikáltak volna. A lány ajka enyhén elnyílt, szemében kétségbeesett tűz villant.
- Melanie felhívott! – könnyekben tört ki, apró kezeivel eltakarta az arcát.
- Semmi gond nem lesz! Te csak maradj itt! Kérlek! – Dexter megfogta a testvére vállát, és mély búgóhangján kérte őt, az pedig engedelmesen bólintott. A férfi őt mindig is törékeny virágszálnak látta, aki akár mikor elhervadhat, így hát nem akarta, hogy lássa azt, ami odabent várta őket.
Lihegve nyitott be, kicsit elfáradt a futás alatt, de nem törődött vele. Emberek tömege verődött össze az egyik sarokban, csak a pultos lány állt zavartan az ajtót bámulva, majd mikor meglátta Dextert, odalépett hozzá. Bizonyára a férfi arckifejezéséből jött rá arra, hogy ő volt azt akit hívott körülbelül tíz perccel ezelőtt.
- Sajnálom, de az ön száma volt az első a testvére telefonjában… - kezdett magyarázkodni, de Dexter csak a vállánál fogva arrébb tolta.
- Jól tette, hogy engem hívott – mondta, s átverekedte magát az emberóceánon, majd meglátta a húgát, Melanie-t, és elakadt a lélegzete. A lány egy vajas kést tartott maga elé, összekuporodva ült a sarokban, sírt, és a haját tépkedte, miközben motyogott.
- Engem nem fogtok elvinni, engem nem fogtok megölni…
- Melani, édesem, én vagyok az, Dexter!  - leguggolt a lány elé, és óvatosan kivette a kezéből a vajas kést. Kamerák és telefonok villogtak és kattantak, valaki még talán videó felvételt is készített, mire a pultos lánynak sikerült mindenkit eltávolítania a boltból rajtuk kívül.
- Dexter! Meg akarnak ölni… - sírt a lány. Hisztérikus hangja betöltötte az egész helyiséget.
- Senki nem akar megölni! Én itt vagyok, vigyázok rád, csak fejezd ezt be kérlek – gyengéden fogta meg a lány kezét, azt amelyikkel egy újabb csomó hajat tépett ki a tincsei közül.
- De! De meg akarnak ölni! – Dexter csak sóhajtott egyet. Tudta, hogy mit kell tennie, hiszen ez a dolog már egy ideje érlelődött, s Clairrel is megbeszélték, hogyha még rosszabb lesz, akkor be fogják adni a városi elmegyógyintézetbe, ahol sok hozzá hasonló, varázslattal bíró ember van. Ott majd meglátja, hogy nem kell félnie semmitől, és új emberként tér majd haza.
- Gyere! Elviszlek valahová, ahol nem fognak bántani – mondta, s a vállánál fogva lábra állította a reszkető lányt, majd könnyes szemmel kivezette az ajtón. Tudta, hogy ezt kell tennie, a húga, Melanie érdekében. Hogy az megszabadulhasson a démonaitól gondoskodó, hozzáértő kezekre lesz szüksége, és se Dexter, se Clair nem képes arra, hogy kigyógyítsa őt a betegségéből. Bármennyire is fáj ez nekik, Melanie már nem az a vidám, mosolygós lány, aki régen volt, és szüksége van a segítségre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedear cupcake, call me by my name
Mateo van Halen

Mágus

Male ♌ Posts : 84
♌ Join date : 2015. Aug. 19.
♌ Age : 30
♌ Tartózkodási hely : *St. Rafael
♌ Humor : *LEGEN...wait for it...DARY!

TémanyitásTárgy: Re: Dexter Dintrow   Dexter Dintrow EmptyCsüt. Szept. 03, 2015 8:41 pm

Accepted!
Nos csak ide értem, hogy írjak is neked. Újabb elnézésedet kérem a várakozásért. Azonban/De/Viszont/Ám (döntsd el melyik a szimpatikus), elfogadlak, mert...
Színes, összeszedett, igényes, és számomra nagyon tetszetős előtörténetet alkottál. Teljesen át tudtam érezni Dexter érzésit, ijedelmét, aggodalmát és szeretetét a húga iránt. A jellemleírásod profi, ha biszex vagy meleg lennék, beléd szeretnék, de így meg kell elégedned azzal, hogy szimpatikus.  zöld lufis Külsőről nem tudom ugyan ezt nyilatkozni, mert sosem néztem úgy rá egy fickóra, hogy azt képzeljem, bele tudnék szeretni, de a lányok biztos bomlani fognak utánad. Ne aggódj, a hugicádra vigyázunk a St. Rafaelben, te pedig szaladj játszani!
Az Úr vigyázza lépteidet, meg hasonlók.  Marciel

Science is magic that works.
I don't know what to think about magic and fairy tales.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theycomefirst.hungarianforum.com/
 
Dexter Dintrow
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Archívum :: Zárt részleg :: Régi előtörténetek-