Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Camille Mallow >> Little Wolf <<

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Camille Mallow

Vérfarkas

Female ♌ Posts : 8
♌ Join date : 2015. Sep. 04.
♌ Age : 24
♌ Tartózkodási hely : || Amszterdam
♌ Foglalkozás : || megpróbálni normálisnak lenni
♌ Humor : || Harapós

TémanyitásTárgy: Camille Mallow >> Little Wolf <<   Camille Mallow >> Little Wolf << EmptyPént. Szept. 04, 2015 11:40 am

Camille Mallow


20
London, Anglia
vérfarkas
egészséges
heteroszexuális
kívülálló
egyedülálló
Shelley Hennig
kinézet
Camille Mallow az a fajta a lány, aki nem fél megmutatni a világnak önmagát. Nagyon ritkán nyúl sminkhez, csupán a jelesebb alkalmakkor használ szemceruzát esetleg szempillaspirált. Szereti önmagát, és ez magabiztosságot kölcsönöz neki. Mellig érő barna haja van, amit szeret kiengedve hordani, de erősen gondolkodik azon, hogy levágatja az egészet, ugyanis a rövidhajat is kedveli. Bőre fehér, mint a fal, igazából lebarnulni is alig tud, inkább csak leég, hogyha a napra merészkedik. Szép, formás alakkal rendelkezik, hosszú, vékony lábai vannak, karcsú dereka, de a nőiességet hangsúlyozó testrészei formásan kidomborodnak. Az arca szép, bőrhibáktól mentes, ami talán azért van, mert nagyon kevés olajos magvat fogyaszt, odafigyel az egészségére. Nagy, barna szemei vannak, a szemöldöke szedés nélkül is szépen ível. Pisze orrát az édesanyjától örökölte, hosszú, vékony, szinte már kicsit csontos ujjait az apja részéről kapta. Izgalmasan ívelt száját néha egy kis szájfénnyel emeli ki.
Mindig azt hordja, ami tetszik neki. Van egy lazán nőies stílusa, imádja a farmert és az ingeket, de a nyári ruhákat sem veti meg, azokat is szívesen hordja, hogyha olyan a kedve. Ad a külsejére, nem szereti, ha az emberek felfigyelnek rá, de ha mégis, akkor inkább nézzen ki jól. Nem nagyon hord ékszereket, csak egy fülbevalója van, amit a keresztanyjától kapott, és egy farkas fejet ábrázol.
jellem
Nem kedveli a nagy tömeget, így szórakozóhelyekre se nagyon jár, inkább beül egy bárba, vagy egy kávézóba, de egyenesen rühelli, amikor részeg emberek rázzák magukat értelmetlen zenére és összeizzadnak.  Gyerekkora óta popot hallgat, a komolyzene, vagy a nagyon hörgős rock igen távol áll tőle. Camille gyakran jár el úszni, az a kedvenc sportja, ugyanis mindig megnyugtatja őt, felvidítja, ha szomorú, mást nem is nagyon sportol. Nem szeret táncolni, mert egyszerűen két ballábas hozzá, semmi tehetsége nincs, maximum abban, hogy profi szinten rá tud lépni a partnere lábára. Erős, akaratos természet, hirtelen lobban haragra, de amilyen gyorsan jön a dühe, olyan gyorsan el is száll. Ha valakit szeret, vagy kedvel azzal nagyon kedves, jópofa, és törődő. Még sosem volt szerelmes, nehéz levenni a lábáról, mert a szülei válása óta, kicsit fél az elkötelezettségtől. Persze, voltak már barátai, de egyiknek sem sikerült megpuhítani a páncélját, hiszen előbb-utóbb mindegyik elkövetett egy fatális baromságot, ami okot adott Camillenak arra, hogy elhagyja őket.
Nagy tehetsége van a festéshez és a rajzoláshoz, amit ő ugyan nem kamatoztat pénzben, de otthon a pincéjében rakat számra sorakoznak a festmények, olyan dolgokról, amiket álmában vagy életében látott.
Nem valami beszédes típus, de nagyon szókimondó, szinte már bántó és fájdalmasan őszinte tud lenni. Gyűlöli a hazugságokat, éppen ezért ő sosem füllent senkinek, mindig kimondja az igazat, akkor is, ha az rossz. Nem szeret takarítani, lusta ő ahhoz, de ha már a kupi nagyon nagy a szobájában mindig ráveszi magát és eltakarítja a dolgok romjait.

szerepjátékos példa

Cím:  I don’t know who are you, but I feel this true
Zene: Flawless

Camille Mallow csak ült a nappali kanapéján és bámult ki a fejéből. Még mindig nem tudta elhinni, amit a napokban látott. Egy fiút, aki erdőtüzet okozott pusztán a gondolataival. Nem volt nála öngyújtó, sem gyufa, ami lángba boríthatta volna a fákat, csupán az elméje. Camille hallott már olyan emberekről, akik képesek varázsolni, de még egyel sem találkozott, s ezen a fiún határozottan érezte, hogy nem puszta halandó, hanem van benne valami, ami természetfelettivé teszi. Nem tudta kiverni a fejéből. Sem azt, amit csinált, sem őt. Volt benne valami, ami megfogta Camillet, és nem akarta elereszteni. Valami, ami egyszerre volt fagyos és forró. A lány néha beszélt az emlékéhez, olyanokat mondott, hogy ezt senki nem fogja tudni eltusolni, de aztán mindig rájött, hogy talán ő volt az egyetlen, aki a helyszínen volt, mikor a fiú felgyújtotta a lombokat. No, meg persze arra is, hogy azt, amit mond, valószínűleg senki nem hallja rajta kívül.
Még a tévé és a rádió sem tudta lekötni a figyelmét, ahogyan az sem, ha festett, pedig az általában lefoglalta a gondolatait. Mindenhogy próbálta kiverni a fiút a fejéből, elment futni, úszni, de sehogy sem sikerült elfelednie azt, amit a napokban látott. Meg akarta őt találni, beszélni akart vele, hogy végre tovább léphessen, és élhesse tovább az unalmas kis életét.

Három nappal ezelőtt:
Camille próbált lélekben felkészülni a lassan elkövetkező teliholdra. Félt, hogy véletlenül megöl valakit, hiszen sajnos volt már rá példa. Születésétől fogva birtokolta a vérfarkas géneket, így nem egy teliholdat átélt és túlélt már, de a legutóbbi nem úgy sikerült, ahogy tervezte. Emésztette is magát érte, pedig az édesapja nem egyszer elmagyarázta neki, hogy nem az ő hibája, a génjei miatt van, amit tőlük, a szüleitől örökölt, ő mégsem tudott túljutni azon, ami történt vele. Egy szörnyeteget látott akár hányszor csak belenézett tükörbe.
Nem tudta kordában tartani magát, így elhatározta, hogy az erdő egyik fájához láncolja magát, hátha akkor nem fog tudni elszabadulni, és randalírozni a városban, akkor talán majd nem fog bántani senkit. A lánc ott is lapult a táskájában, mindent eltervezett. Beállította az apja telefonját, hogy másnap reggel menjen érte, és oldozza el, elcsomagolt pár szendvicset és egy palack vizet is, hogy ha reggel éhes, vagy szomjas lenne, legyen mihez nyúlnia.
Alig érte el az erdő határát, a szeme megakadt egy fiún, aki ott állt a fák előtt. Pont abban a pillanatban ért oda, amikor a fák csak úgy maguktól meggyulladtak, füstölni és lángolni kezdtek, Camille pedig elkerekedett szemekkel bámulta a történteket. Még sosem látott ilyet, és ez kicsit megrémisztette. Ennek a fiúnak nagyobb hatalma volt, mint az ő családjának együtt véve. A lány szíve hevesen dobogott, még a hideg is átfutott rajta ahogy belegondolt, hogy ilyen emberek is léteznek. Sziréna harsant fel a háttérben, Camille rögtön felismerte a tűzoltókat, és a hangjukba vegyülő rendőrautók harsogását. Az apja rendőr volt, így csak abban reménykedett, hogy őt küldjék ki, ő maga sem értette, hogy miért, de nem akarta, hogy elfogják és bebörtönözzék ezt a kivételes képességű fiút.
- Fuss már! Tűnj el innen, különben nem fogom tudni eltusolni az ügyet! – mondta. Nem volt biztos benne, hogy a fiú hallotta, amit mondott neki, abban sem, hogy egyáltalán tisztában van azzal, hogy látta mi történt. Csak meg akarta menteni.
- Szaladj, ha nem teszed meg, az életedbe kerülhet a dolog. Miért nem tudtál veszteg maradni? – egyre hangosabban beszélt, de nem ment közelebb az elkövetőhöz. Mikor meghallotta, hogy lefékezett a kocsi, megpördült a tengelye körül és szemben találta magát az apjával.
- Kincsem, te meg mit keresel itt?
- Öhm… tudod jól, hogy mit keresek itt… mire ideértem az egész lángokban állt, nem tudom ki tehette – mondta, s hátrapillantott a válla felett, abban reménykedve, hogy a fiú már nincs ott.
- Jól van, szerintem menjünk haza… - mondta neki az apja, majd átkarolta a vállát és beültette a kocsiba.

Napjainkban:
Camille felállt a kanapéról, és lerohant a pincébe. Az egyetlen helyre ahol igazán otthon érezte magát. Fogott egy tiszta, üres vásznat, belemártotta az ecsetét a piros festékbe, és festeni kezdett. Oda sem figyelt igazán arra, hogy mit alkot, csak csinálta, próbálta elterelni a gondolatait mindenről, ami az elmúlt napokban vele történt. Valaki kopogott.
- Gyere! – kiabálta. Az ajtó nyikorogva kinyílt, cipő koppant a lépcsőn, és odalent megjelent az apja.
- Kicsim… - mondta, de elakadt szava, ahogy körül nézett a teremben. A régi tájképek és portrék eltűntek, mindenhol a vörös szín dominált, Camille értetlenül nézett hátra a válla felett, de az apja szeme elakadt a képeken, amik egy erdőtüzet ábrázoltak, és egy fiút, aki a fák előtt állt. Akár hová is nézett mindenhol ezt látta. Legalább huszonöt festmény volt abban a szobában, és az összes ezt ábrázolta. Camille észre sem vette, de mikor ránézett az éppen készülő festményére, szembe találta magát a fiúval, akit nem tudott kiverni a fejéből.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedear cupcake, call me by my name
Leith Collins

Vámpír

Male ♌ Posts : 83
♌ Join date : 2014. Jun. 17.
♌ Age : 75
♌ Tartózkodási hely : の Pince
♌ Foglalkozás : の Nem akarod te azt tudni
♌ Humor : の Valami eszméletlen biztos van

TémanyitásTárgy: Re: Camille Mallow >> Little Wolf <<   Camille Mallow >> Little Wolf << EmptyPént. Szept. 04, 2015 2:25 pm

Accepted!Istenkém tetszett a zene amit a szerepjátékos példádhoz csatoltál! Külön köszönet érte! Üdv az oldalon Camille! Smile Elmondhatom, hogy a Staff nevében örülünk neked, meg szerintem Milo is! szemöldök vonogatós Tetszett ahogyan kidolgoztad a karakter jellemét, kinézetét és akkor ne hagyjam ki a szerepjátékos példát se. Örültem, hogy láthattuk a te szemszögedből azt ami az erdőtűznél történt. Smile Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak, majd kettőtök között a dolgok. confused Szerintem élvezet lesz látni, majd a játékaitokat. Remélem ti is éppen úgy élvezni fogjátok egymás társaságát. Laughing Gondolom ne tartsalak fel, tehát fejezzem be a rizsát és engedjelek utadra.  repülni akarok Na tehát, foglalózz nyugodtan, vesd bele magad az oldal életébe.  rumbázik örömében
Szóval akkor elfogadva, hogy legyen tisztán kimondva is. Smile

Jó játékot kívánok neked a Staff nevében! vérfarkas
Leith Leith
Leith
Collins
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com
 
Camille Mallow >> Little Wolf <<
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Archívum :: Zárt részleg :: Régi előtörténetek-