Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
tell me a story!
who's here?
show your face
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (32 fő) Szomb. Dec. 23, 2017 7:44 pm-kor volt itt.
latest posts
got an answer?
•• Ioles Mayfield, the second
írta: Ioles Mayfield
Pént. Feb. 23, 2018 5:45 am
•• Rudolf & Anita
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 10:01 pm
•• Ötletem van!
írta: Anita Sandvoort
Kedd Feb. 20, 2018 9:05 pm
•• dr. Kai Clemons & Leith
írta: Kai Clemons
Kedd Feb. 20, 2018 8:58 pm
•• Ariana & Lilith
írta: Lilith
Kedd Feb. 20, 2018 7:59 pm
•• Játékostárs kereső
írta: Theo Holst
Szer. Feb. 14, 2018 2:15 pm
•• Chicago Guilty
Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 7:47 am
•• Első pillantás
írta: Theo Holst
Csüt. Feb. 08, 2018 4:07 pm

Share
 

 Lilith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenetdear cupcake, call me by my name
Lilith.

Démon

Female ♌ Posts : 3
♌ Join date : 2015. Sep. 04.
♌ Foglalkozás : pszichológus
♌ Humor : szarkasztikus

TémanyitásTárgy: Lilith   Lilith EmptyPént. Szept. 04, 2015 8:51 pm

Lilith


örök
a földből teremtettem
démon
nincs
biszexuális
doktor/pszichológus
bonyolult
Emilia Clarke
kinézet
Lilithnek két arca van, nem csak belül, de kívül is. Egyszer kellemes mosoly játszik ajkain, máskor pedig kifinomult vonásai rettentőnek tűnnek. Hosszú sötét haja finoman keretezi porcelán bőrét, ami sokkal keményebb, mint azt bárki is képzelni. Enyhén hullámos haját általában leengedve hordja, nagy ritkán feltűi vagy egy laza copfba fogja össze. Őzike szemei hol élesen villannak, hol pedig megolvasztják a legjegesebb szívet. Csupán 157 centiméter, így könnyen elveszne egy nagyobb tömegben, ez azonban még nem fordult vele elő. A megjelenése, a kisugárzása túl sok szemet vonz, amit néha utál, néha pedig élvezi a felhajtást maga körül. Nem egy sportos személyiség, ami látszik is rajta, hisz vékony, mint a nádszál, de ez nem azt jelenti, hogy félteni kéne őt.
Ruhatárában leginkább az ében vörös és a fekete szín található meg, kivéve, amikor fehér köpönyegét húzza fel, de azt utálja, így ritkán vannak ilyen pillanatok. Nem szereti a giccses dolgokat, az elegancia és a kifinomultság jellemzi öltözködését.
Nem, nincsenek sem fekete szárnyai, vagy szarvai, ahogy a legtöbb képen ábrázolják. A szeme nem vérvörös és az ajka is csak akkor, ha rúzst rak fel magára. Sőt, még kígyók sem tekeregnek körülötte, hogy hatalmát bizonygassa. Lilith csak egy, az átlagosnál bájosabb nő, semmi absztrakt nincs benne.
jellem
Távol áll tőle a kétszínűség, mégis olyan mint egy kaméleon. A megtévesztés mestere lett az évek során, pontosan tudja, hogyha kell keverni a lapokat, hogyha ő akar kijönni jól a játszmából. Önfejű teremtés, ami azt illeti túlságosan is és imádja a szabadságát. Ha ezt az egy dolgot elvennék tőle, teljesen kifordulna magából. Szereti a saját módszereivel elintézni a feladatokat és nem szereti ha utasítgatnak neki. Magabiztosság jellemzi minden egyes lépését, és még akkor is fent tudja tartani a látszatot, hogy határozott, amikor a lelkében igazi viharok dúlnak. Az idők során megtanulta visszafogni magát, mivel egyébként elég agresszív és lobbanékony nő, de mostanra ez már megváltozott. Azonban nem szabad kivárni, amíg kitörnek belőle az érzések, mert olyankor egy igazi vulkán. Ha megharapják, ő visszaharap. Küzdő szelleme határtalan.
Nem szeret alulmaradni dolgokban és sokszor manipulál másokat, ha el akar érni valamit. Azonban neki is vannak határai. Pontosan tudja meddig szabad elmennie, de nem fél a határok mentén sétálni. Szánalmat nem ismer, empátiája azonban nagyon magas, ezért is választotta, hogy pszichológus lesz. Többek között legalábbis.
Egyszer bájosan mosolyog rád miközben beinvitál a színes szobába, ahol a pácienseivel találkozik, majd később aznap képes szarkasztikus megjegyzésekkel teli beszélgetést folytatni veled, ahol is képes lenne a pokolra küldeni pusztán a tekintetével. Nem csak hisz a férfi és a nő egyenlőségében, de minden erejével támogatja is azt, hisz ő maga is elnyomottként jött létre. Nehéz megtalálni az utat a szívéhez, de ha egyszer befogad többé nem ereszt.

szerepjátékos példa
Állt. Egyenes háttal és büszke tekintettel. Figyelt. Megfigyelt. Utoljára. Haját vadul csapkodta a szép, mint egybetörhetetlen vadló. Az is volt, betörhetetlen. Nem megvetés volt szemeiben, hanem annak a lelke, aki tudja, mennyivel felettük létezik. Aztán egy pillanatra mégis megjelent szája sarkában egy féloldalas, apró rándulás. Érezte gerince vonalában az energiát, mintha csak szárnyai lettek volna. Próbálnák csak megérinteni őt, a Halál Csókját, a Végzetet.
Nemet mondtam. Nemet mondtam neki. Csak ennyi járt az eszében miközben a Paradicsomot nézte, ahol Ádám egy új nőért könyörgött Istennek. Ádám azt hitte, hogy jobb Lilith-nél, hogy csak azért, mert őt teremtette meg előbb a Teremtő, több joga van mindenhez. Parancsolgatott neki, mintha valamiféle Isten lenne ő maga is, de Lilith nem kért belőle. Okosabb volt és ezt tudta.

Feletted állok - mondta Ádám Lilith pedig megrökönyödve nézett rá. Nem hitt a fülének, hogy a férfi azt hitte különb nála.
Mindketten a földből vétettünk, ugyanannyi jogom van, mint neked - válasza meglepte a férfit, de ő mégis tovább vitázott.
Alattam vagy és kész - mondta Ádám és azt hitte, hogy ezzel be is fejezte a veszekedést.
Nem, nem akarok alattad lenni de Ádám csak vitatkozott és a vitának nem lett volna vége, ha Lilith ki nem mondja Isten igazi nevét. A nevet, ami akkora hatalommal bír, hogy megrengtek a földek és a hegyek, a madarak pedig csoportos vonulásba kezdtek. A nő tudta mi következik ezután, elűzik őt és soha többé nem térhet vissza az Édenkertbe, soha nem ehet a gyümölcsökből és nem barátkozhat az állatokkal. Megérte tehát? Igen. Büszkén futott ki a kertből, nyomában az angyalokkal, akiket érte küldtek. Gyorsabb volt és eszesebb, elbújt, és addig bujdosott, amíg fel nem hagyták a keresésével, majd találkozott a Fényhozóval, Luciferrel.

Most pedig a távolból nézi, ahogy Éva minden parancsnak engedelmeskedik, amit Ádám mond. Elhitette vele, hogy ő alatta van, de Lilith tudja, hogy egyenlőek és a bosszú, mely máig ott él a szívében azt súgja, hogy egyszer ezt be is fogja bizonyítani. És tudja mit fog tenni, de nem mondja ki hangosan, mert a szél talán elvinné hozzá, valaki meghallhatná. Isten nem állt mellé, elárulta, így a bosszú őt is érinti. Az első önálló nő kirekesztve, de annál nagyobb büszkeséggel szövi terveit az angyalok ellen. Mint tudjuk, nem mindig azok a jók, akiknek szárnyaik vannak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedear cupcake, call me by my name
Mateo van Halen

Mágus

Male ♌ Posts : 84
♌ Join date : 2015. Aug. 19.
♌ Age : 30
♌ Tartózkodási hely : *St. Rafael
♌ Humor : *LEGEN...wait for it...DARY!

TémanyitásTárgy: Re: Lilith   Lilith EmptySzomb. Szept. 05, 2015 12:00 am

Accepted!
Utólag belegondolva, lehet, hogy átengedhettem volna Leithnek az elfogadásodat, ő lehet jobban át tudná érezni a női egyenjogúság eszményét. Azonban, mivel engem szerencsére úriembernek neveltek, én is át tudom kicsit érezni, de bocsájtsd meg nekem, ha nem csatlakozom a feminista mozgalmakhoz férfi létemre  Razz  
A jellem és külső leírásod tetszett. Őszintén: szerintem minden pasi fél egy ilyen nőtől. Legalábbis, hogy magam nevében szóljak, én félnék. Intelligens, határozott, karizmatikus, és még szép is. Shocked Wáó! Szóval maradjunk a lényegnél. ELFOGADLAAAK!!! *-*

U.i.: Hozzátenném, hogy nagyon örülök neked, és annak is hogy megalkottad a karaktert, és hogy itt is maradt, mert remélem, hogy itt maradsz és nyúúúú  bounce
Science is magic that works.
I don't know what to think about magic and fairy tales.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theycomefirst.hungarianforum.com/
 
Lilith
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
❝ B L O O D and L O Y A L T Y :: Archívum :: Zárt részleg :: Régi előtörténetek-